Tietoja Gear4Musicista


Gear4music.com perustettiin vuonna 2003 ja siitä on tullut nyt johtava soittimien ja musiikkilaitteiden jälleenmyyjä Britanniassa - meillä on nyt yli 590.000 rekisteröitynyttä asiakasta. 2012 julkaisimme Gear4Musicin 19:llä eri kielellä, ja olemme nyt yksi nopeimmin kasvavista musiikkialan yrityksistä Euroopassa.

Tavoitteemme on yksinkertainen: haluamme tehdä soittimien ja musiikkilaitteiden ostamisesta ja omistamisesta helppoa ja tarjota EDULLISET HINNAT ja LOISTAVAN PALVELUN piittaamatta siitä, missä asut ja kuinka ostat meiltä!

Toimitamme soittimia ja laitteita monilta tunnetuilta valmistajilta sekä myös oman Gear4music-brändimme soittimia erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Mitä odottaa

Fantastisten säästöjen lisäksi tilatessasi verkkokaupastamme voit myös:

  • Varaa oma toimituspäivämääräsi
  • Valita toimituspalvelusi
  • Saada sähköposti- ja tekstiviesti-ilmoituksia tilauksesi vaiheista
  • 2 vuoden takuu vakiona
  • Nauttia 30 päivää "Rahat takaisin"–takuusta kaikista ostoksistasi ja ilmaisen palautuksen!
  • Valita laajennetun takuun ja aina 120:en päivään ulottuvaan Rahat takaisin -takuuseen
  • Aina vastaanottaa hyväntuulista ja mukavaa palvelua
Löydät meidät Facebookista, Twitteristä, Google+, Pinterestistä ja Instagramista.


Luokitukset ja palkinnot


Asiakkaiden kommentteja ja palautetta

Hei! Halusin vain kiittää, sillä se, että sain tilaukseni viikon etuajassa on loistavaa - hieno kauppa, loistavat hinnat, korkeatasoinen asiakaspalvelu ja tietopalvelu – kaikki mitä voit toivoa saavasi. 10/10 ilman epäilystä!
John, 8. helmikuuta 2012

Hei, Haluan vain kiittää kaikkia tilauksestani. Se saapui juuri silloin, kuin olin sitä pyytänytkin ja se on paljon parempi kuin odotin. Olen hyvin tyytyväinen ja halusin kiittää kaikkia helppokäyttöisestä palvelusta, mitä on vaikea löytää näinä päivinä. Olen kirjoittanut 5 tähden arvostelun ja kerron tästä kaikille ystävilleni. Monet kiitokset.
Marie, 11. tammikuuta 2012

Hei, Halusin vain kertoa teille, että rumpupussini saapuivat tänään. Hyvin nopea toimitus. Olen otettu pussien laadusta ja viimeistelystä. Tykkään bonuksena olleesta tautastaskusta pussin päällä. En tule pelkäämään kuljettaessani 1991 Premier APK –settiäni näissä. Monet kiitokset. Tulen tekemään kauppoja kanssanne uudelleen.
Ron, 10. tammikuuta 2012

Hei kaikki, Kirjoitan vain lyhyen viestin kiittääkseni pedaalilautani hyvästä hinnasta ja nopeasta toimituksesta, sillä tilasin sen eilen. Todella hienoa nähdä tämäntasoista palvelua ja asiakkaan huomioonottamista nykyaikana. Kiitokset.
Simon, 6. tammikuuta 2012

Teitte poikani niin iloiseksi. Hän ei ole lopettanut rumpujensa soittamista koko aikana: voin vain sanoa, että annoitte loistavaa asiakaspalvelua ja aion pysyä asiakkaananne. Hyvää uutta vuotta ja lisää asiakkaita.
Beatrice, 3. tammikuuta 2012

Olen todellakin ilahtunut palvelusta, jota olen saanut Gear4musicilta. Pianoni saapui seuraavana päivänä täydellisessä kunnossa. Sen parempaa tulosta ei voi pyytää.
Elaine, 3. tammikuuta 2012

Hei Gear4Music, Halusimme vain kertoa kuinka olimme todellakin hyvin imponoituja fantastisesta palvelusta, jota saimme, kun tilasimme teiltä äskettäin ensimmäisen kerran. Toimitus oli nopeampi kuin osasimme toivoa ja oli hienoa saada valita toimituspäivä (hyvin käytännöllistä, kun ostimme pianon yllätysjoululahjaksi!). Jopa ainoa pieni ongelma alttotorven kanssa (ei teidän vikanne) hoidettiin pikaisesti ja saimme korvaavan soittimen kahdessa päivässä. Asiakaspalvelunne on parempaa kuin kenenkään muun ja jokainen henkilökunnan jäsen, jonka kanssa olemme keskustelleet on ollut mukava ja auttavainen. Me jopa ilkikurisesti soitimme toimistoajan jälkeen yhtenä iltana ja saimme silti kiinni iloisen henkilökunnan jäsenen. Epäröimättä suosittelen teitä kaikille, jotka haluavat rahalleen vastinetta ja luotettavaa palvelua: itse asiassa olenkin jo, useita kertoja. Soittimet, jotka tilasimme ovat olleet laatutavaraa hintaansa nähden ja perheemme on nauttinut joka minuutista. Loistavaa palvelua. Jatkakaa samaan malliin. Kiitokset uudelleen.
Torbuckin perhe, 30. joulukuuta 2011

Olen juuri ostanut (melkein uuden) vahvistimen EBaystä ja minun täytyy sanoa teille, että hyvin tehty kundit nastasta vahvistimesta... Käytän tät vahvistinta ABY pedaalin kanssa yhdessä Marshall Masterlead 2 50 watin combon kanssa ja soundit ovat juuri sellaiset mitä olen hakenut. Tässä näyttää olevan automaattinen suljin, jota ei ollut mainittu, mutta sekin on todella hyödyllinen. Niinpä kiitokset, että välititte hyvän laitteen kohtuullisella hinnalla. Seuraavaksi pitää hankkia bassovahvistin.
Phil, 24. joulukuuta 2011

Pidän palvelustanne, henkilökunnan kohteliaisuudesta ja nopeasta tavasta antaa palvelua ja vastata kyselyihin. Jo käsitteli ongelmani kohteliaasti, nopeasti ja ammattitaidolla.
Harriet, 12. joulukuuta 2011

Hei, Jälleen kerran olen todella mielissäni viimeisimmästä tilauksestani. Viime viikolla soitin kauppaan ja sain ihan samanlaista palvelua, joten 10/10 minulta. Palvelu oli hienoa, hinnat hienoja, henkilökunta hienoa ja hyvin avuliaita. Toimitus oli niin nopeaa, että sain tavarat ja olin kokeilemassa niitä ennenkuin sain sähköpostin, jossa kerrottiin, että ne oli lähetetty ja että mikä seurantanumero oli. Kiitos kaverit, me kelaamme teidän värkeillä kunnes lopetamme rokkaamisen.
Mark, 29. marraskuuta 2011

Kiitos erinomaisesta palvelusta. Piano ja jakkara toimitettiin ajoissa ja huippukunnossa.
Brian, 23. marraskuuta 2011

Sain juuri Epiphone Performer SE -kitarani ja se on kaunis, joten olen todella mielissäni tästä ostoksesta. Voin suositella verkkokauppaanne ystävilleni. Kiitos..
Yvon, 10.marraskuuta 2011

Tämän TÄYTYY olla kaikkein makein pedaali, jota olen koskaan käyttänyt!
Roger, 8. marraskuuta 2011

Käytin nettisivujanne ensi kertaa, tilasin sunnuntaina 21. elokuuta, toimitettiin tiistaina 23. elokuuta. Erinomaista huutomerkki, monet kiitokset.
Roger, 23. elokuuta 2011

Saapui tänä aamuna: loistavaa palvelua, joten ostan uudelleen pian. Hienosti tehty kaikki.
Howard, 18. elokuuta 2011

Vain pikainen sähköposti kertoakseni, että olen juuri saanut yllä mainitut tuotteet ja olen todella hyvilläni, en vain tuotteisiin, mutta myös nopeaan palveluun, jonka sain vain päivän sen jälkeen, kun tein tilauksen. Hyvin tehty.
Geoff, 10. elokuuta 2011

Hei, Kiitos kun lähetitte korvaavan bassoni niin nopeasti. Haluaisin onnitella Gear4Musicia fantastisesta toimituspalvelusta, jollei ei ole vertaa sanoisin. Kerron kaikille. Kiitos vielä.
Les, 9. elokuuta 2011

Eilen toimistosihteerini tilasi 30 puoliviulua ja yhden täysikokoisen viulun: ne saapuivat tänään. Kiitokset täysin uskomattomasta palvelusta.
St Chadin katolinen alakoulu, 20.heinäkuuta 2011

Hello Gear4music, Hyvin tyytyväinen palvelun nopeuteen ja tasoon. Toimitus oli hyvin nopea ja pakkaus jne. Mahtavaa. Ostan varmasti teiltä uudelleen.
Kev, 7. heinäkuuta 2011

Hei, ostin kitaran teidän mahtavilta sivuiltanne vuoden alussa ja minun täytyy sanoa, että olen todella otettu teidän kamojenne laatuun... se on yksi mukavimmista kitaroista, joita olen koskaan soittanut ja odotan, että voin tehä enemmän bisnestä kannanne tulevaisuudessa... gear4musicin nopea palvelu ja jälkihoito ovat loistavia...kiitos Kelly, 6. heinäkuuta 2011 (Facebookin kautta)

Hyvä Gear4music, Haluan onnitella teitä käyttäjäystävällisistä nettisivuista ja nopeasta palvelustanne. Metronomi saapui seuraavana päivänä. Ystävällisin terveisin,
Juanita, 1. heinäkuuta 2011

Hei, Pikainen viesti sanoakseni kiitos yllämainitun laukun nopeasta ja vaivattomasta kaupasta. Kuriiri toimitti sen ennen lounasta ja se oli juuri sellainen kuin odotinkin: paljon tilaa. Pidän kovasti kaikista kantolenksuista, mikä tekee sen kuljettamisesta niin paljon helpompaa Tämä on ensimmäinen ostokseni teiltä, muttei viimeinen. Keikkarumpalille teillä on paljon kamoja tutkittavaksi. Terveisin
Ron, 25. kesäkuuta 2011