pasuunaa

Pasuuna on vaskipuhallinperheen jäsen ja sen teleskooppinen luistin, jota käytetään vaihtelemaan äänenkorkeutta, on sen tunnistettava piirre. Kuten kaikki vaskipuhaltimet pasuuna edellyttää soittajien pärisyttävän huuliaan tuottaakseen äänen: tätä tekniikkaa kutsutaan ansatsiksi eli huuliotteeksi.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat trombonit

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoja pasuunoista

Osa messinki perheen, pasuuna on ollut olemassa jo yli 600 vuotta ja se on ainoa moderni orkesterin messinki väline, jolla voidaan soittaa kaikkia muistiinpanoja kromaattisen asteikon alusta. Teleskooppisen liukumäen ominaista hautakivi on laajalti käytetty klassisessa musiikissa, ja sitä on käytetty monissa kappaleissa Mozartin ja Beethovenin toimesta.

Tunnettuja musiikkivälineistämme tarjoamme Yamahan tromboneja halvimmilla hinnoilla verkossa. Gear4music.comissa olemme myös ylpeitä voidessamme tarjota tuotemerkillämme varustettuja Gear4music-tromboneja, mukaan lukien tenor-tromboni-aloittelijoille. premium Coppergate- ja Jupiter-alueemme on suunniteltu vaihtoehtoiseksi vaihtoehdoksi, joka on suunniteltu tromboneiden pelaajien edistämiseen. Kaiken tämän valinnan ja laajan valikoiman trombone-lisävarusteita meillä on kaikki mitä tarvitset.