Dynaamiset mikrofonit

Kullakin dynaamisella mikrofonilla on oma yksittäinen äänenlaatunsa ja kullakin artistilla on oma makunsa. Gear4music.comissa meillä on laaja valikoima dynaamisia mikrofoneja, joista valita. Kaikki alhaisilla hinnoilla parhailta mikrofonibrändeiltä, kuten Shurelta, Rodelta, Behringerilta ja monelta muulta.

Katso kaikki tiedot

Dynaamiset laulumikrofonit

Ensimmäiset 99 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja mikrofoneista

Koska kunkin mikrofonin on suunniteltu eri tarkoitukseen ja ympäristön, nämä tekijät on otettava huomioon mahdollisten ostajien. Esimerkiksi SM58-mikrofoni saattaa sopii ihanteellisesti laulu varten, mutta Shure PGDMK6 rummun mikrofonin paketiksi voi olla aiheellista virvelirumpu, toms ja bassorumpu miking.

Rumpalien, jotka haluavat mic, niiden pakkaukset voi itse olla numero asioista, kuten siitä, ovatko he haluavat käyttää sarja jäähdyttimeen mikrofonit tai mikrofonin, joka on suunniteltu nimenomaan tämän soitinen täydellinen leikkeitä. Eri vaihtoehdoista, sekä mahdollista rummun kokoonpanot ääretön numeroita soittajat voivat hyvin kehotetaan tutkimus mikrofoni-alueen markkinoilla huolellisesti, ennen kuin päättävät mitä mikrofonin parhaiten vastaa niiden tarpeita.

Harkitsemaan toinen kysymys on, onko käyttäjien haluamasi pieni tai suuri impedanssi mikit. Entinen mikrofoni, voivat siirtää signaaleja jalkoina ilman havaittavaa äänen laadun huononemisen päälle. Kuitenkin enemmän kohtuuhintaisia korkea impedanssi mikrofonit-signaalin voi huonontua, jos kaapelit kautta yli 20 jalkaa käytetään. KummassakinGear4music.comissaissa meillä on laaja mikrofoni-valinnan.