Dynaamiset mikrofonit

Kullakin dynaamisella mikrofonilla on oma yksittäinen äänenlaatunsa ja kullakin artistilla on oma makunsa. Gear4music.comissa meillä on laaja valikoima dynaamisia mikrofoneja, joista valita. Kaikki alhaisilla hinnoilla parhailta mikrofonibrändeiltä, kuten Shurelta, Rodelta, Behringerilta ja monelta muulta.

Katso kaikki tiedot

Dynaamiset äänimikrofonit

Ensimmäiset 96 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja mikrofoneista

Koska jokainen mikrofoni on suunniteltu eri tarkoituksiin ja ympäristöön, mahdolliset ostajat ottavat huomioon nämä tekijät. Esimerkiksi, kun taas SM58 mikrofoni voidaan erinomaisesti laulu, mutta Shure PGDMK6 Drum Mikrofoni Kit voi olla tarkoituksenmukaista mikrofoniäänitykselle jopa snare, toms ja bassari.

Rumpuilla, jotka haluavat mikrofoneja, voivat itse olla joukko näkökohtia, joita ovat esimerkiksi se, haluavatko he käyttää vakiomallisia kondensaattorimikrofoneja tai mikrofonia, joka on suunniteltu erityisesti tätä instrumenttia varten. Käytettävissä olevien eri vaihtoehtojen ja mahdollisten rumpukonfiguraatioiden äärettömän määrän ansiosta soittajat voivat olla hyvin neuvottuja tutkimaan markkinoiden mikrofonivalikoimaa perusteellisesti ennen kuin päätetään, mikä mikrofoni parhaiten vastaa heidän tarpeitaan.

Toinen asia, jota on harkittava, on se, haluavatko käyttäjät pieniä tai suuria impedanssisia mikrofoneja. Entinen mikrofoni voi lähettää signaaleja satojen jalkojen välillä ilman, että äänenlaatu heikkenee huomattavasti. Edullisempien korkean impedanssin mikrofonien signaali voi kuitenkin huonontua, jos käytetään yli 20-jalkaisia kaapeleita. Joka tapauksessa Gear4music.comissa meillä on laaja mikrofonin valinta.