Äänikortit

Luo laadukkaita tallenteita. Audio-interfacet mahdollistavat instrumenttien, laulujen ja syntetisaattoreiden tallentamisen tietokoneeseen tarjoamalla kaikki tarvittavat yhteydet mikrofoneille, instrumenteille ja syntetisaattoreille. Osta Gear4musicista ja saat 30 päivän rahat takaisin -takuun ja kahden vuoden takuun.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Audio-interfacet

Audio Interface -tietoa

Haluatpa tallentaa kitaraa tai kosketinsoittimia, paras tapa kytkeä ne tietokoneeseen ja tehdä kappaleita on audio-interfacen avulla.

USB, Thunderbolt ja Firewire ovat kaikki yhteystyyppejä audio-interfaceille, tarjoten eri vaihtoehtoja artistille tai tuottajalle. Interfacelle asetettavista vaatimuksista riippuen Gear4Musicin Audio Interface -sivuilla on erilaisia vaihtoehtoja eri hintaluokissa.

Yhteystyyppien suhteen USB on yleisin sekä PC:lle että Macille. Firewire-yhteydet ovat seuraavaksi nopeimpia USB:n jälkeen, jonka jälkeen seuraa Thunderbolt 3, joka on nopein yhteys interfacelle. Thunderbolt 3 käyttää "USB Type-C" -liitäntää, joka näyttää samanlaiselta kuin USB C-liittimet, mutta toimii vain silloin, kun se on kytketty erilliseen Thunderbolt 3 -porttiin.