Blackstar sähkökitaravahvistimet

Gear4music.com

Blackstar-Amplification on valmistettu Northamptonissa, Englannissa. Yli 50 vuoden kokemuksella muusikkoina, suunnittelijoina ja valmistajina Blackstar-ryhmä suhtautuu erittäin intohimoisesti kitaravahvistimiin. Heidän tavoitteensa on antaa kitaristeille parhaat mahdolliset itseilmaisun työkalut. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Blackstar Vahvistins

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Blackstarin kitaravahvistinvalikoima

HT-5 on suunniteltu käytettäväksi studiossa ja käytännöllisinä vahvistimina, jotka voidaan kiertää. HT-5-vahvistimet ottavat käyttöön kaikki HT-venttiilipedaaleissa esiintyvät upeat sävyt, ja niissä on kaksi kanavaa ja Blackstar ISF-piiri, joka mahdollistaa hienot säädöt ja sävynmuodostuksen. HT-5- Series on saatavana Combo , Head , Speaker kaappiinet ja Mini-Stack .

Kannettavat HT-paikat on suunnattu keikka-kitaristille. Tämä kaikki-venttiili series on amp sopivat jokaisen suorituskyky tyyppi â € "päässä pienitehoisia 20 watin HT Studio 20 Combo on 100 W HT Stage 100 .

Series One -linja on suunniteltu monipuolisesti. Tehokkaasta 200 W: n, KT88-varustetusta Series 200 200: sta, kauniisti muotoiltuun 40 W:n Series S1-45 Combo , Series One-vahvistimissa on sisäänrakennettu DPR-tehonsäätöjärjestelmä, jonka avulla voit pienentää kokonaistehoa 10% nimellistehosta ilman, että koko venttiilikokemus heikkenee.

Artisan- Series on ehkä Blackstar kauneimmin muotoiltu vahvistinlinja. Korostamalla äänen puhtautta ja yksinkertaisuutta käsityönä valmistettu Artisan-sarja pumppaa boutique-ääniä. Artisan 15 Handwired Combo Handwired series ja tarjoaa 15 watin dynaamisen luokan A putken tehon, joka voidaan kytkeä 5 wattiin, jotta se on mahdollisimman joustava.