Blackstar sähkökitaravahvistimet

Gear4music.com

Blackstar-Amplification on valmistettu Northamptonissa, Englannissa. Yli 50 vuoden kokemuksella muusikkoina, suunnittelijoina ja valmistajina Blackstar-ryhmä suhtautuu erittäin intohimoisesti kitaravahvistimiin. Heidän tavoitteensa on antaa kitaristeille parhaat mahdolliset itseilmaisun työkalut. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Blackstar Vahvistins

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Blackstarin kitaravahvistinvalikoima

HT-5 on suunniteltu käytettäväksi studiossa ja käytännöllisinä vahvistimina, jotka voidaan kiertää. HT-5-vahvistimet ottavat käyttöön kaikki HT-venttiilipedaaleista löytyvät upeat sävyt, ja niissä on kaksi kanavaa ja Blackstar ISF-piiri, joka mahdollistaa hienot säädöt ja sävynmuodostuksen. HT-5- Series on saatavana Mini-pinoina .

Kannettavat HT-paikat on suunnattu keikka-kitaristille. Tämä venttiilien series on vahvistin, joka sopii kaikkiin suorituskykytyyppeihin - pienitehoisesta 40 W:n HT Club 40: stä 60 W:n HT-vaiheeseen 60 .

Artisan- Series on ehkä Blackstar kauneimmin muotoiltu vahvistinlinja. Sonic-puhtaus ja yksinkertaisuus korostavat käsityönä valmistettua Artisan-sarjaa boutique-ääniä.