Palautukset & Hyvitykset

Voit ostaa Gear4musicilta tuotteita täydellisellä luottamuksella ja mielenrauhalla. Tarjoamme standardina 30 päivän rahat takaisin-takuun jota voi laajentaa jopa 120 päivään pientä maksua vastaan.

Tämän lisäksi tuotteilla on takuut, jotka antavat turvaa, jos tuotteessa ilmenee virhe tai vika omistajuuden 2 ja 6 vuoden välillä.

Rahat takaisin-takuu on lisäys lakisääteisiin oikeuksiisi ja eroaa monien muiden jälleenmyyjien tarjoamasta, koska tarjoamme tuotteen palautuksen ilmaiseksi meille edellyttäen, että ilmoitatte siitä 30 päivän sisällä.

Voitte halutessanne lähettää jotain tuotteita takaisin meille meidän rahat takaisin-takuu järjestelmämme ansiosta. Tarkista, että tuote on:

Katso kaikki tiedot

 

Palautusten ja korvausten aikataulut

UK ja EU EU vakio Gear4music vakio Gear4music valinnainen
Korvauksen saamiseksi tuote on palautettava 14 pv:n sisällä 30 pv:n sisällä 180 pv:n sisällä
Perustoimituskustannusten korvaus Kyllä Kyllä 30 pv:n sisällä
Ilmainen nouto Ei 30 pv:n sisällä 30 pv:n sisällä


Jotkin palautetut tuotteet korvataan vain siinä tapauksessa, että ne on palautettu meille alkuperäisessä ja täysin avaamattomassa pakkauksessa, ja ohjelmistojen kohdalla, vain rekisteröimättömistä tuotteista. Näihin tuotteisiin kuuluvat mm.

 
 • Ohjelmistot

 • CD:t & DVD:t

 • Kuulokkeet ja In-Ear -monitorit

 • Korvatulpat ja kuulonsuojaimet

 • Puupuhaltimien ja vaskipuhaltimien Suukappaleet yms.

 • Suun- ja huulenhuitotuotteet

 •  
Jos haluaisit palauttaa hankkimasi tuotteen mistä syystä tahansa yllä mainittujen aikataulujen puitteissa, lähetä sähköpostia palautustiimillemme osoitteeseen returns@gear4music.com sopiaksesi palautuksen ehdoista.

 

 

Tuotepalautukset 30 päivän rahat takaisin takuun sisällä

 

Jos päätät että tuote ei vastaa odotuksiasi 30 päivän kuluessa toimituksesta, voit palauttaa sen meille saadaksesi korvaavan tuotteen tai palautusmaksun, mukaan lukien perustoimituskulut.

 

Jos kerrotte meille 30 päivän kuluessa toimituksesta noudamme tuotteet maksutta:

Noudamme tuotteet läheisestä palvelupisteestänne, tai määrittämästänne osoitteesta, riippuen mikä palvelu on saatavilla alueellanne.

Palautuspyynnöistä, jotka tehdään 30 päivän jälkeen, perimme lisämaksun ja sen suuruus riippuu tuotteen koosta ja painosta.

Laajennettu rahat takaisin-takuu, jopa 180 päivää

Monille tuotteille on saatavilla valinnainen lisätakuu. Tämä sisältää laajennetun rahat takaisin-takuun aikana. Meidän standardi rahat takaisin takuu on 30 päivää sen sijaan laajennettu takuu takuu on 180 vrk (tarkka määrä päivää on mainittu tuotesivulla). Se edellyttää seuraavaa:

 

Palautuspyynnöt tehtävä 30 päivää toimituksesta:
Noudamme tuotteet ilmaiseksi ja toimituskulut palautetaan asiakkaalle. Kuriiri noutaa tuotteet valitsemastasi osoitteesta maksutta.

Palautukset 30 päivän jälkeen toimituksesta:
Jos rahat takaisin takuu on otettu 30 päivää toimituksesta (mutta toimitus 180 päivän kuluessa), tuotteet on lähetettävä takaisin meille tai vaihtoehtoisesti voimme järjestää keräyksen riippuen tuotteen koosta ja painosta, maksua vastaan. Alkuperäisen tilauksen toimituskulut hyvitetään, mikäli palautuksesta ilmoitetaan180 päivän kuluessa. Laajennetun takuun maksua ei palauteta.

Palautettavien tuotteiden pakkaaminen

Säilytä kaikki alkuperäiset pakkaukset, kunnes olet varma, että haluat säilyttää tavarat - sillä lisämaksu veloitetaan, mikäli haluat palauttaa tuotteen alkuperäisessä pakkauksessa myöhemmin kuin 30 päivää toimituksesta.

Jos sinulla ei enää ole kaikkia tuotteita alkuperäisessä pakkauksessa, mutta haluat palauttaa tavaroita "rahat takaisin"-takuuajan puitteissa, kaikki tuotteet on sijoitettava tukevaan pahvilaatikkoon. Lisäksi laatikkoon on sisällytettävä tarpeeksi suojaavaa materiaalia tuotteen suojaksi ja estääkseen tuotetta liikkumasta paketin sisällä, esim kuljetuksen aikana. Gear4music ei ot vastuuta kohteista, jotka ovat vaurioiteet riittämätön pakkauksen takia: näin palautuksesi ja hyvityksesi voidaan evätä, mikäli palauttamanne tuotetta ei olla pakattu asianmukaisesti. "Pidennetty takuu"-järjestelmän ei koske tavaroita, jotka ovat vaurioituneet kuljetuksessa - Katso alla.

Kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tavarasi vahingoittuvat kuljetuksen aikana, ilmoita asiasta meille mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään 7 päivän kuluessa, niin lähetämme korvaavan tuotteen ilmaiseksi tai maksamme rahasi takaisin. Noudamme myös vaurioituneen tuotteen sinulta ilmaiseksi.


Vialliset tuotteet

Perustakuu:

Jos tuotteissa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, me noudamme tuotteet ja toimitamme ne takaisin maksutta.

Jos sinulla on tuote, jossa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisinä 30 päivän aikana noudamme tuotteen ilmaiseksi läheisestä palvelupisteestä, tai määrittämästänne osoitteestanne, riippuen mikä palvelu on tarjoolla alueellanne.

Jos sinulla on tuote, jossa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisen 30 päivän jälkeen, mutta kuuden ensimmäisen kuukauden aikana:

Tuotteet alle 20 kg (esim. kitarat, viulut, MIDI koskettimet jne ja hellip;):
Voimme noutaa tuotteen DPD Pickup Shop:ista – Etsi sopivin paikka tässä. Vaihtoehtoisesti voimme myös noutaa tuotteen määrittämästänne osoitteesta 10€ noutomaksua vastaan.

Tuotteet joiden paino yli 20 kg (esimerkiksi rumpusetit, kontrabassot jne & hellip;):
Noudamme tuotteen määrittämästäsi osoitteesta.

Kuuden kuukauden omistajuuden jälkeen otamme maksun kattamaan meidän nouto ja palautus kulut. Tämä koskee sekä Yhdistyneen kuningaskunnan kuin kansainvälisiä tilauksia.


Yhdistynyt Kuningaskunta: laajennetut takuut:

Jos tuotteet vioittuvat omistajuuden kahtena ensimmäisenä vuonna, noudamme ja toimitamme tuotteet takaisin teille maksutta.

Jos sinulla on tuote, jossa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisen 60 päivän aikana keräämme tuotteet määrittämästäsi osoitteesta.

Jos sinulla on tuote, jossa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisten 60 päivän jälkeen mutta omistajuuden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana:

Tuotteet alle 20 kg (esim. kitarat, viulut, MIDI koskettimet jne hellip;):
Noudamme tuotteen ilmaiseksi läheisestä palvelupisteestä, tai määrittämästänne osoitteesta, riipuen mikä palvelua alueellanne on saatavilla.

Tuotteet jotka painavat yli 20 kg (esimerkiksi rumpusetit, kontrabassot, jne. & hellip;):
Voimme noutaa tuotteen määrittämäsi osoitteesta.

Kahden vuoden omistuksen jälkeen otamme pienen maksun kattaaksemme välittömät kustannukset noudosta ja tavaran palauttamisesta takaisin.


Kansainväliset laajennetut takuut:

Tilaukset, jotka toimitetaan muualle kuin Yhdistyneihin kuningaskuntiin: laajennetun takuun ehdot saattavat vaihdella maiden välillä yhdestä kahteen vuoteen, joka ilmoitetaan selvästi. Jos tuotteessa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisenä vuonna, noudamme tuotteen ja toimitamme ne takaisin maksutta. Yhden tai kahden vuoden omistajuuden jälkeen otamme pienen maksun kattaaksemme välittömät kustannukset voidaksemme kerätä tuotteen ja palauttaa sen takaisin.


Syrjäiset alueet

Asiakkaille, joillakin syrjäisillä alueilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa (esim. Isle of Man) viallisten tuotteiden laajenetun takuun hinta voi olla hieman korkeampi, koska nouto- ja toimituskuljetuskustannukset ovat suuremmat. Pystyt näkemään hinnat kirjoittaessasi osoitetietosi maksutapahtuman aikana.

Joihinkin tuotteisiin ei sisällytetä 30 päivän palautusoikeutta.

Jotkin tuotteet eivät kuulu 30-päivän "rahat takaisin"-tuotepiiriin: seuraavat tuotteet voidaan palauttaa ainoastaan sinetöitynä ja ohjelmistoja koskien, rekisteröimättömänä

 • Tietokoneohjelmistot
 • CDt- ja DVDt
 • Kuulokkeet ja korvansisäiset ("In-ear") kuulokkeet
 • Korvatulpat/Korvasuojaimet
 • Suukappaleet, ruokopillit jne. puu- ja vaskipuhallinsoittimille

Tilauksen peruuttaminen

Sinulla on 30 vrk aikaa peruuttaa tilauksesi.
Jos haluat peruuttaa tilauksen, voit kopioida ja liittää alla olevan viestin sähköpostiin, täyttää tarvittavat tiedot ja lähettää ne osoitteeseen info@gear4music.fi.


******************

Gear4music Limited, Kettlestring Lane, Iso-Britannia, YO30 4XF:

Minä/me peruutamme sopimukseni/sopimuksemme seuraavien tavaroiden myynnistäluetteloi tilaamasi tuotteet tässä tilauksista luettelon tilaustesi numerot tässäminä/me peruutan/peruutamme

tilauksen Tilauspvm joka vastaanotettiin Toimituspäivä

Nimenne,

Osoitteenne,

Päivämäärä

******************


Mitä teemme, kun tuote on palautettu

Kun saamme palautustavarat, ne tarkastetaan viiden työpäivän aikana varmistaaksemme, että olet pitänyt niistä huolta pitäessäsi niitä hallussasi ja kaikki, mitä alun perin lähetettiin sinulle on palautettu.

Huomioithan, etta varastojen täydentämismaksuja voidaan soveltaa, jos tavaroita ole saatu uutta vastaavassa kunnossa ja paketit. Voit tarkastella täydellisiä ehtojamme ja saantöjämme tästä.

Jos pyydät hyvitystä, tämä käsitellään 10 työpäivän kuluessa kyseisen tavaran palautuksesta.

Jos olet pyytänyt korvaavaa tai vaihtoehtoista tuotetta, tämä lähetetään niin pian kuin mahdollista.