Ibanez bassokitarat

Gear4music.com

Ibanez-bassokitarat tunnustetaan eräiksi parhaista bassoista maailmanlaajuisesti. Ibanez-bassot ovat erittäin pidettyjä rokki- ja metallipiireissä ja niitä käyttävät sellaiset nimet kuin Fieldy (Korn), Mike D'Antonio (Killswitch Engage) ja aiemmin Paul Gray (Slipknot). He eivät valinneet Ibanezia vain niiden syvän, paksun mehukkaan bassosoundin, mutta myös niiden laadun takia. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Ibanez bassokitarat

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Ibanezin bassokitarainfo

Ibanez bassokitarat on tullut ase valinta monille tunnetuin ja eniten innovatiivisia basistia maailmassa, mukaan lukien:

Peter Iwes in Flames
Sharlee D'Angelo, Arch Enemy
Paul Romanko Shadows Fall
Gerard Veasley
Gary Willis

Tänään Ibanez jatkaa valmistaja ja tuottaa radikaali malleja ja päättyy heidän etunsa. Johdonmukaisesti tuottaa joitakin kaikkein toivottavaa limited edition bassokitara Ibanez jatkuvasti päivittää niiden valikoima bassoa.

Gear4music.com tarjoaa laajan valikoiman Ibanez bassokitarat joitakin alhaisimmat hinnat löydät online Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ibanez ovat yksi johtavista basso merkkejä, ja tuloksena on hyvin läheistä yhteistyötä heidän kanssaan - varmistamme Ibanez basso alue edustaa uusin ja suurin käytettävissä.