Studiomikrofonit

Tallenna äänesi. Olipa kyseessä sitten laulu tai instrumentti, studiomikrofonit mahdollistavat äänilähteen äänittämisen. Käytettävä mikrofoni voi muuttaa tallennettavaa ääntä, ja jokainen mikrofoni on erilainen, joten on tärkeää löytää oikeanlainen mikrofoni. Lisäksi, jos ostat Gear4musicista, saat myös kahden vuoden takuun.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Studiomikrofonit

Tietoa studiomikrofoneista

Studiomikrofonit | Kun täytyy valita oikeanlainen mikrofoni tallennukseen, siihen ei oikeastaan löydy oikeaa tai väärä vastausta. Jokaisella mikrofonilla on omat uniikit piirteensä, joiden ansiosta se sopii erityisen hyvin joko tiettyä soitinta tai laulajaa varten.

Esimerkiksi suurella kalvolla varustetut kondensaattorimikrofonit sopivat mainiosti akustisen kitaran tai laulun tallennukseen niiden laajan taajuusvasteen ansiosta sekä siitä syystä, että ne pystyvät havaitsemaan normaalia hiljaisemmat äänet. Dynaaminen mikrofoni voi taas sopia paremmin kovaäänisen kitaravahvistimen tai virvelirummun kanssa, sillä se kestää paremmin kovia äänenpaineita vahingoittumatta tai menettämättä äänen selkeyttä.

Gear4musicin valikoimasta löytyy monenlaisia studiomikrofoneja useimmilta huippuvalmistajilta kuten Shure, AKG, sE Electronics ja Rode.