Studiomikrofonit

Studiomikrofonit ovat välttämättömiä muusikoille, jotka haluavat tallentaa musiikkiaan. Käyttämäsi mikrofoni voi ratkaisevasti muuttaa tallentamaasi ääntä, joten on tärkeää, että sinulla on oikeanlainen laite tähän tehtävään.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Studiomikrofonit

Tietoa studiomikrofoneista

Studiomikrofonit | Kun täytyy valita oikeanlainen mikrofoni tallennukseen, siihen ei oikeastaan löydy oikeaa tai väärä vastausta. Jokaisella mikrofonilla on omat uniikit piirteensä, joiden ansiosta se sopii erityisen hyvin joko tiettyä soitinta tai laulajaa varten.

Esimerkiksi suurella kalvolla varustetut kondensaattorimikrofonit sopivat mainiosti akustisen kitaran tai laulun tallennukseen niiden laajan taajuusvasteen ansiosta sekä siitä syystä, että ne pystyvät havaitsemaan normaalia hiljaisemmat äänet.  Dynaaminen mikrofoni voi taas sopia paremmin kovaäänisen kitaran vahvistemen tai virvelirummun kanssa, sillä se voi ylläpitää lujiakin ääniä vahingoittamatta niitä tai menettämättä soonista selkeyttä. 

Gear4musicin valikoimasta löytyy monenlaisia studiomikrofoneja useimmilta huippuvalmistajilta kuten Shure, AKG, sE Electronics ja Rode.