Studiomonitorit

Kuule kaikki. Studiomonitorien avulla kuulet tarkasti kaiken, mitä kappaleissasi tapahtuu, jotta voit tuottaa, miksata ja masteroida kappaleitasi täydellisesti. Studiomonitori-kaiuttimia tarvitaan, kun tarkka äänentoisto on ratkaisevan tärkeää. Lisäksi saat Gear4musicilta kahden vuoden takuun jokaisesta uudesta ostosta.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Studiomonitorit

Tietoja studiomonitoreista

Studio monitori-kaiuttimet ovat välttämättömiä, kun ääntä miksataan ammattimaisesti. Ne tarjoavat tasaisen taajuusvasteen, ja ne on suunniteltu tuottamaan värittymätön ääni, jotta käyttäjä voi miksata tarkasti ja oikein tallennettua materiaalia.

Subwooferit ovat kaiuttimia, jotka on tarkoitettu toistamaan matalat taajuudet. Niitä käytetään joskus lähikenttämonitoreina, jotta voidaan korvata pienten studiomonitorien pienimmissä malleissa esiintyvät rajoitukset.

Aktiiviset ja passiiviset ovat tärkeimmät kaiutintyypit. Aktiivikaiuttimissa on sisäiset vahvistimet, jotka tekevät niistä helpommin liikuteltavia kuin passiiviset kaiuttimet. Passiivikaiuttimet tarvitsevat ulkoisen vahvistimen kaiuttimien ajamiseksi ja sopivat hyvin pysyviin asennuksiin. Monet ihmiset suosivat passiivikaiuttimien antamaa kontrollia sekä mahdollisuutta yhdistää ja sovittaa näitä kaiuttimia eri vahvistimiin.