Kosketinsoitinmerkit

Kosketinsoittimet ovat pullollaan korkealaatuisia ääniä ja ominaisuuksia. Se tekee niistä loistavia aloittelijoille, mutta myös ihanteellisia kokeneemmille soittajille. Jos haluat edullisen kosketinsoittimen, Gear4musicin omat MK-kosketinsoittimet tarjoavat samat monipuoliset ominaisuudet kuin monet vastaavat kosketinsoittimet ja brändit. Tosin murto-osaan samasta hinnasta. Kehittyneemmät kosketinsoittimet, kuten Yamaha PSR-SX900, tarjoavat monenlaisia aidon tuntuisia ääniä, rikkaita efektejä, tuloja/lähtöjä ja äänipankkeja sekä , painotetut koskettimet jotta voit luoda omia ainutlaatuisia ääni-pätchejä.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat kosketinsoittimet

Lisätietoja kosketinsoitinten merkeistä

Koskettimet tarjoavat runsaasti erilaisia ääniä pienikokoinenssa, kannettavassa ja edullisessa muodossa. Ne sopivat aloittelijoille sekä muusikoille, jotka haluavat laajentaa erilaisten äänien kirjastoaan.

Joissakin malleissa, kuten Gear4musicin omissa, Casio LK-220:ssa ja Yamaha EZ200:ssa on uusia soittajia helpottavat valaistut koskettimet.

Olemme käyttäneet rakkautemme keyboardeihin kehittääksemme oman Gear4music-malliston erilaisia instrumentteja, aina kotisoittimista sangen suorituskykyisiin välineisiin.

Meillä on myös laaja valikoima Korg Arranger koskettimia, Yamaha kotikoskettimia, Roland MIDI-koskettimia ja Casion kannettavia, joten olitpa sitten aloittelija, säveltäjä, tuottaja tai/ja esiintyjä, löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan kosketinsoittimen.