Casio kosketinsoittimet

Gear4music.com

Casio on maailman johtava soitinten valmistaja ja sen päämaja on Japanissa. Casio on pyrkinyt vuodesta 1946 ylläpitämään yrityksen mottoa "luovuudesta ja panoksesta" ottamalla käyttöön kekseliäitä ja innovatiivisia tuotteita. Katso kaikki tiedot

Casion kannettavat kosketinsoittimet

Ensimmäiset 44 tuotetta näkyvillä

Tietoja Casio-kosketinsoittimista

Casio-näppäimistöt ovat monipuolisia ja ne on suunniteltu kaikkien tarpeiden mukaan. Olitpa vain pääsemässä musiikkiin tai työskennellyt ammattimaisilla äänitteillä tai esityksillä, saatat olla Casio-näppäimistö.

Casion suositut CTK-näppäimistöt tarjoavat valtavan valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja. Gear4music.com-sivustolla pidämme tunnetun Casio LK-220 -näppäimistön näppäimistön näppäimillä valaisimella, joka kannustaa oppimiseen ja on ihanteellinen aloittelijoille, jotka saavat tarttua pianon soittamiseen.

Meillä on vahva suhde Casioon ja voimme tarjota parasta Casio-tuotetta kilpailukykyisin hinnoin verkossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tällä hetkellä monet Casio-näppäimistöt tulevat nyt myös maksuttomiin online-näppäimistöopetuksiin, jotka ovat arvoltaan 55,99