Gear4music bassot

Gear4Music.com

Gear4musicin bassot on kehitetty huolellisesti antamaan parhaimmat ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä kohtuuhintaisten bassojen kohdalla. Olemme työskennelleet ympäri maailman johtavien basson valmistajien kanssa välittääksemme vain soittimia, joihin todella itse uskomme. View All Information

Bassokitarapaketti Gear4musicilta

Ensimmäiset 75 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja bassoista

Kohtuuhintaisia bassot

Bassot on yleensä neljä merkkijonot ja frets - se tekee niistä vähemmän monimutkainen lisätietoja bassoa aloittelijoille. Fenderin bassot voi myydä varten viitehintaa on 444, ja on paljon halvempaa Bassot markkinoilla, jotka tarjoavat samankaltaisia tyyliä, kuten G-4 sähköbassokitara.

Tyypillinen Fender-basso, kuten tämä malli on frets ja neljä merkkijonoja sekä tuttu Jaa kaapeli humbucking nouto. Tämä mahdollistaa basso tuottamaan rapeaksi selkeä ääni, hyvä alhainen loppuun syvyys kanssa, Rei'itys ja ylläpitämiseksi. Se on myös saatavilla osana Electric G-4-bassokitara ja vahvistinpaketti, joka sisältää käytännön 15 watin basson vahvistin, kitara liidi, varakieliä, poiminnan ja hihnan - kaiken tarvittavan Aloita soittaminen heti.

Bassot toistaminen

Ovat kolmella tavalla, toistetaan Bassot - käyttämällä poiminnan, kynimisen hedelmää tai 'läiskäyttää'. Plektrat käytetään yleensä voit soittaa entistä nopeammin, vaikka jotkut muusikot yksinkertaisesti halua niitä kynimisen. Läiskäyttää on tarkemmin Lisäasetukset Flea alkaen Red Hot Chili Peppers tykkää popularisoi tekniikkaa ja todettu yleisesti funk musiikkia.

Näiden kolmen sitä on mahdollista käyttää kahden käden napauttamalla tekniikoita samanlaisia kuin käytettävien toistaminen kitara. Tätä tyyliä käytetään yleensä tuottajaguru basso soittajat - kuten Billy Sheehan - jotka soveltamatta niitä basso perinteisten rooli yksinkertaisesti rytmi-osan soitinenä.

Samoin kuin eri toistaminen tekniikoita kokeileminen aloittelijoille edetä niiden äänen päivittämällä paremmin basso amp tai käyttämällä vaikutukset pedals, kuten Boss GT10B bassokitaraefektiprosessori.