Efektiprosessorit

Efektiprosessorit suunniteltu live-esityksissä vaihtelevat kaiut ja viivästyksiä multi vaikutuksia. Pieni soolo akustinen esityksiä koko bändin keikat äänitehosteet ovat tärkeä väline muusikoille ja insinöörit ovat viimeinen silaus yhdistelmä ja antaa sille tarvittavat tuntuu.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat efektiprosessorit

Ensimmäiset 37 tuotetta näkyvillä

Signaaliprosessoreista

Efektiprosessorit käytetään laajalti tallennus studiot kirjaa tuotannon kirjaamisjärjestelmä, laulu, kitara, basso, rummut, näppäimistöt ja muita soitinitä. Efektit voivat vaihdella hienoisia muutoksia suorittaminen äänen dramaattinen tavalla muunnoksen.

Eri efekti reverb, viive, kuoro, laipan ja paljon sitä enemmän, ei ole loppua eri sävyjä ja ääniä, luoda Studiossa. Gear4music.comissa me tiedämme, että muusikot pyrkivät luomaan oman ainutlaatuisen äänen ja tekniikoita. Tässä mielessä olemme ylivoimaisesti valinnan signaalin suorittimen vaikutukset yksiköiden johtavien valmistajien ja tunnettu vaikutukset yksiköitä, kuten Alesis MicroVerb 4-signaaliprosessori, tarkoituksena on antaa erilaisia Ison-kuulostan, helppo käyttäminen vaikutukset studiot ja insinöörien samankaltaisia.