Akustiset rumpusetit

Olet sitten vasta-alkaja, jazzahtava rumpali tai lähempänä mäiskijätyyppiä, tsekkaa rumpuvalikoimamme . Napsauta tästä nähdäksesi kaikki tuotemerkit. Meiltä löydät parhaat saatavilla olevat akustiset rummut. Kaikkiin setteihin kuuluu ilmainen kahden vuoden takuu Gear4musicilta!

Katso kaikki tiedot

Myydyimmät Akustiset Rumpusetit

Tietoa Akustisista Rumpuseteistä

Miten eri settien soundi eroa toisistaan?

Rokki- ja fuusiorummuilla on erilaiset soundit, ja se kumpaa settiä rumpali haluaa käyttää riippuu usein hänen omasta mieltymyksestään.

Rokkiseteillä on taipumus luoda kumisevampi soundi, kun taas fuusiosettien - jotka syntyivät jazzfuusion tuloksena - resonanssia pidetään kirkaampana. Rummuissa käytetty puulaji on myös tärkeä tekijä, fuusioseteissä on usein käytetty koivua ja rokkirummuissa taas vaahteraa tai poppelia.

Muita huomioon otettavia seikkoja rumpusettiä ostettaessa

Vaikka joihinkin rumpusetteihin sisältyy symbaalit, ne ostetaan usein erikseen ja monet ammattilaiset käyttävät jopa yli kuutta erilaista symbaalia luodakseen haluamansa soundin. Esimerkiksi Gear4musicin 8 Tuuman Splash Symbaali luo raa'an ja primitiivisen äänen rumpusetissäsi, kun taas CZ2 18 Tuuman China Crash Symbaali tuottaa kirkkan ja voimakkaan soundin.

Valikoimaamme kuuluu täydellinen Gear4musicin Symbaalipaketti, joka sisältää 14 tuuman Hi Hatin, 8 tuuman Splash Symbaalin, 16/18 tuuman Crash Symbaalin ja 20 tuuman Crash/Ride Symbaalin. Tämä on paketti, joka täydentää upeasti rumpusettiäsi.

Vaikka rumpuseteillä on kova maine että ne ovat äänekkäitä, niin on mahdollista vaimentaa niiden ääntä huomattavasti rumpusetin vaimennuspädien avulla. Rumpusetin Vaimennuspädisetti, esimerkiksi vähentää rumpusetin melua jopa 90 prosentti. Se sisältää bassopädin, 16 tuumaisen plus symbaali pädin, 14 tuumaisen hi hat pädin, 14 tuuman virvelipädin ja 12 tuumaisen, 13-tuumaisen ja 16 tuumaisen tom pädin.