Äänitekniikka

Hyvänarvoiset PA-paketit, mikserivahvistimet ja mikrofonit parhailta nimiltä äänentoistossa, meidän Live-ääni ja PA- laitevalikoimassamme on kaikki mitä tarvitset saadaksesi itsesi kuulumaan.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat PA-paketit

Äänentoiston lisätiedot

Mitä etsimään ostaessaan PA-kaiutin

Virta on tutkittava ennen ostamista PA-kaiutin. Yleensä enemmän wattia kaiutintelineet louder se pystyy tuottamaan aseman. Niille, jotka haluavat käyttää kaiuttimet niin, että akustinen laite tai huulet äänet voidaan kuulla edellä rumpusetti olisi luultavasti tarkastelemme mallien kanssa 200 wattia virtalähteen jatkuva sivua kohden ja niille, jotka eivät edellytä taso, aseman tehdä tehdä vähemmän.

Koko on myös tärkeä tekijä. HF-pakkausohjaimen tai 12 tuumaa pieni puolivälissä ohjaimet ja pietsosähköisten sarvi soveltuvat niille käyttävät kaiuttimet laulu tai soitinitä, joilla ei ole paljon matalan taajuuden, vaikka 200-300 wattia virroitettu tarvitaan tulla kuulluksi edellä koko taajuusalueen äänien avulla. Matalan taajuuden soittimet ja sitten messinki 15 tuuman pieni puolivälissä ohjaimet ja yhden tuuman-HF pakkausohjaimen vähintään 300 wattia tulostus ovat mahtuu. Sub vaaditaan niille Lisää basson taajuus vaatimukset. Toimitamme PA järjestelmien johtava valmistajien kuten Yamaha StagePas-300 tai Fender Passport PA-järjestelmän kanssa. Olemme myös kalakantojen aktiivisen kaiuttimet, kuten suosittu Mackie Thump alueen ja passiivinen järjestelmät, kuten Electrovoice tavaramerkkeihin.

Meidän alue sisältää kaiuttimen teho ratkaisuja moottoroidut Soundcraft mikserit ja tehovahvistimet Peavey mukaan lukien. Suuri solualue vaiheessa valaistus ja vaikutuksia, kanssa Gear4music.comissa voi avulla voit luoda täydellinen elää lautan vähemmän kuin luulet.