Äänitekniikka

Hyvänarvoiset PA-paketit, mikserivahvistimet ja mikrofonit parhailta nimiltä äänentoistossa, meidän Live-ääni ja PA- laitevalikoimassamme on kaikki mitä tarvitset saadaksesi itsesi kuulumaan.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat PA-paketit

Äänentoiston lisätiedot

Mitä etsiä, kun ostat PA-kaiuttimen

Virta on suuri ongelma, jota on harkittava ennen PA-kaiuttimen ostamista. Yleensä mitä enemmän wattia puhujalla on, sitä voimakkaammin äänenvoimakkuutta se pystyy tuottamaan. Niiden, jotka haluavat käyttää kaiuttimia niin, että akustinen instrumentti tai äänen ääni voidaan kuulla rumpusarjan yläpuolella, olisi todennäköisesti tarkasteltava malleja, joiden jatkuva teho puolella on 200 wattia, ja ne, jotka eivät vaadi tällaista äänenvoimakkuutta, voivat tehdä vähemmän.

Koko on myös tärkeä tekijä. HF-pakkausohjain tai 12-tuumainen matalan puolivälin kuljettaja ja piezo-sarvi sopivat niille, jotka käyttävät kaiuttimia lauluille tai soittimille, joilla ei ole paljon matalia taajuuksia, vaikkakin 200–300 wattia tarvitaan äänien kuulemiseen yläpuolella. Alhaisen taajuuden instrumenttien ja messinkien kohdalla 15-tuumaiset matalan puolivälin ohjaimet ja yhden tuuman HF-pakkausohjain, jonka teho on vähintään 300 wattia, sopivat paremmin. Sub-taajuusmuuttajat tarvitsevat lisää bassotaajuuksia. Toimitamme PA-järjestelmiä johtavilta valmistajilta, kuten Yamahalta, StagePas 300: lla tai Fender Passport PA -järjestelmällä. Meillä on myös active kaiuttimia kuten suosittuja Mackie Thump -tuotteita ja passiivisia järjestelmiä, kuten Electrovoice.

Valikoimamme sisältää kaiuttimien ratkaisut, mukaan lukien Soundcraft Mikserit ja Peavey-tehovahvistimet. Gear4music.com auttaa sinua luomaan täydellisen live ohjelmiston pienemmällä osalla valaistusta ja vaikutuksia.