M-Audio MIDI -näppäimistöt

Gear4music.com

M-Audio MIDI -ohjaimen näppäimistöt, yhtään musiikkituottajaa ei pitäisi olla ilman yhtä. M-Audio näppäimistöjä käyttää monenlaisia valmistajia Skrillexistä Gordon Raphaeliin (tuottaja takana Strokes). M-Audio näppäimistöt laajentavat käytettävissänne olevia työkaluja. Code and Oxygen -ohjaimet ovat eräitä musiikin merkittävimmistä ja yleisimmin käytetyistä MIDI-ohjaimista. Muodosta musiikkia luottavaisesti 30 päivän rahat takaisin-takuun ja kahden vuoden takuun kanssa. Katso kaikki tiedot

M-Audio Keystation

Ensimmäiset 4 tuotetta näkyvillä

M-Audio happi

Ensimmäiset 4 tuotetta näkyvillä

M-Audio koodi

Ensimmäiset 3 tuotetta näkyvillä

M-Audio Axiom

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä

M-Audio Hammer

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä


M-Audio MIDI -ohjaimen tiedot

Mitkä ovat M-Audio MIDI -ohjaimen eri tyypit?

M-Audio näppäimistön merkittävimmät mallit ovat Oxygen- ja Code-mallit. Oxygen-alue auttoi suosimaan MIDI-ohjaimia. M-Audio Oxygen MIDI -ohjaimet, joiden avulla voit helposti muuttaa ääntäsi, on helppo käyttää liukusäätimillä ja control. Ohjelmistojen ja laitteistojen integroinnin sekä M-Audio:n kuuluisan rakennuslaadun rinnalla.

Koodivalikoimassa on sisäänrakennetut näytöt, jotka tarjoavat helpon tavan control parametreja ja toimintoja. Yhdessä modulaatio pyörillä ja värikoodatut lyömäsoittimet pads, voit laajentaa luovia mahdollisuuksia vain yksi yksikkö.

Tuleeko M-Audio MIDI -ohjain toimimaan DAW:n kanssa?

Useimmissa tapauksissa vastaus on kyllä. M-Audio instrumentit on yleensä suunniteltu yhteensopiviksi Ableton, Pro Tools, Logic Pro X: n, Garagebandin, Steinberg Cubasin ja Propellerhead- Reason.

Jos et löydä DAW-luetteloa, siirry valmistajan sivustoon saadaksesi lisää tukea.