M-Audio MIDI koskettimet

Gear4music.com

M-Audio MIDI Controller koskettimet, musiikkituottaja ei saisi yksi. M-Audio näppäimistöt käyttävät erilaisia tuottajan Skrillex Gordon Raphael (tuottaja takana The Strokes). M-Audio koskettimet laajentaa työkaluja käytettävissänne. Koodi ja happi-ohjaimet, että merkittävin ja laajalti käytetty MIDI-ohjaimet musiikkia. Tehdä musiikkia luottamusta 30 päivän rahat takaisin takuu ja kahden vuoden takuu. Katso kaikki tiedot

M-Audio Keystation

Ensimmäiset 6 tuotetta näkyvillä

M-Audio happea

Ensimmäiset 4 tuotetta näkyvillä

M-Audio koodi

Ensimmäiset 6 tuotetta näkyvillä

M-Audio Axiom

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä

M-Audio vasara

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä


M-Audio MIDI-ohjaustiedot

Mitkä ovat erityyppisiä M-Audio MIDI-ohjaimen?

Merkittävin malleja M-Audio oktaavia ovat happea ja koodi malleja. Happi-alueen auttoi kansantajuistaa MIDI-ohjaimet. Kanssa helppo käyttää liukusäätimiä ja nupit muuttaa oman äänen M-Audio happea MIDI-ohjaimet antaa sinulle enemmän control yli sointilähteenne. Yhdessä merkittävän ohjelmisto / hardware integrointi ja M-Audiotunnetun rakentaa laatua.

Koodi on sisäänrakennettu näytöt, jotka tarjoavat helpon tavan control parametrit ja toiminnot. Mukauttamisen pyörät ja väri koodattu lyömäsoittimet pads, laajentaa luovia vaihtoehtoja vain.

On M-Audio MIDI Controller työtä minun DAW?

Useimmiten vastaus on kyllä. M-Audio välineillä pyritään yleensä yhteensopiva Ableton, Pro Tools, Logic Pro X, GarageBandista, Steinberg Cubase ja Propellerhead Reason.

Jos et löydä DAW luettelossa, mene valmistajan sivustolla saada lisätukea.