Tanglewood akustiset kitarat

Gear4music.com

Tanglewood Acoustic Guitarsilla on pitkä perinne akustisten soittimien valmistuksssa ja se tunnetaankin nimenomaan akustisista kitaroistaan. Tanglewood on ollut toistuvasti suosituin akustisten kitaroiden tuotemerkki Briteissä ja se on ollut monen alan gallupin kärjessä. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Tanglewood kitarat

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Tietoa henkilöstä Tanglewood Guitars

Brittiläinen valmistaja, Tanglewood kitarat tekevät akustisia, sähköisiä, basso- ja folk-instrumentteja. Alun perin Lontoossa vuonna 1988 perustettu yritys muutti myöhemmin Kentiin, ja siellä on myös hyvin lähellä sijaitsevia toimistoja Wetherbyssä, Yorkshiressä. Nykyään he ovat yksi Ison-Britannian parhaiten myyvistä akustisista kitaramerkeistä.

Tanglewood kitara-alueita ovat Discover, Evolution, Heritage, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster ja Sundance. Tutustu series tämän sivun yläreunan painikkeilla saadaksesi lisätietoja. Lisää tähän joukko Tanglewood baskikitaroita, folk-instrumentteja ja kitarapaketteja, ja on helppo nähdä, että mitä tahansa kitaristia olette, Tanglewood on kitara.