Musiikkiohjelmisto

Musiikkisoftat ovat välttämättömiä musiikin tekemisen maailmassa nykyaikoina. Tehokkaan tietokoneen kanssa kokonaisia ammattimaisia träkkejä voidaan tuottaa ja käsitellä helposti. Tietokonetta voidaankin kutsua uudeksi instrumentiksi. Gear4musicilla tunnustamme sen voiman ja merkityksen, jonka audio-ohjelmisto sisältää modernissa musiikkissa - sen suosion, potentiaalin ja saatavuuden yhä vain kasvaessa. Siksi olemme innoissamme niin myyjänä kuin käyttäjänä tarjoamassa ja kokeilemassa uusimpia innovatiivisia musiikkiohjelmia, mitä saatavilla on.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat musiikkiohjelmistot

Lisätietoja musiikkiohjelmistoista

DAW-ohjelmisto tai sekvenssiohjelmisto, kuten se on myös tiedossa, on yleensä jokaisen modernin studion sydämessä. Ohjelmat, kuten Cubase, Ableton Live, Sonar ja FL Studio, voivat tarjota kaiken mitä tarvitset musiikin tallennuksen ja tuottamisen aloittamiseksi.

Muita virtuaalisen instrumentin laajennuksia tai VSTi - ohjelmia tehostavat äänipalettisi ja voit löytää täydellisen äänen. VSTi, kuten Toontrack EZ Drummer, mahdollistaa säveltämääsi ja muokattavissa olevia realistisia soittorumpuja .

Tehosteet Plug-in-ohjelmat voivat lisätä äänen elementtiä ammattimaisuuteen riippumatta siitä, onko se luova vaikutus tai hyödyllisyys.

Monet tuottajat luottavat äänen arsenaliinsa. Esimerkkikirjasto tarjoaa täyden valikoiman aitoja ääniä kappaleillesi ja voi usein tuoda äänitteitä luovuuteen.