Musiikkiohjelmisto

Musiikkisoftat ovat välttämättömiä musiikin tekemisen maailmassa nykyaikoina. Tehokkaan tietokoneen kanssa kokonaisia ammattimaisia träkkejä voidaan tuottaa ja käsitellä helposti. Tietokonetta voidaankin kutsua uudeksi instrumentiksi. Gear4musicilla tunnustamme sen voiman ja merkityksen, jonka audio-ohjelmisto sisältää modernissa musiikkissa - sen suosion, potentiaalin ja saatavuuden yhä vain kasvaessa. Siksi olemme innoissamme niin myyjänä kuin käyttäjänä tarjoamassa ja kokeilemassa uusimpia innovatiivisia musiikkiohjelmia, mitä saatavilla on.

Katso kaikki tiedot

Suosituimpien musiikkiohjelmisto

Lisätietoja musiikkiohjelmistoista

DAW ohjelmisto, tai sekventoivaa ohjelmaa kuten tiedetään myös yleensä löytyy moderni studio sydämessä. Esimerkiksi Cubase, Ableton Live Live, Sonar ja FL Studio tarjoaa kaikki mitä tarvitsette aloittamaan tallennuksen ja tuottamaan musiikkia.

Lisää virtuaalinen väline Plug-ins tai VSTi's parantaa äänen paletti ja voit löytää täydellisen äänen. VSTi kuten Toontrack EZ rumpali avulla voit kirjoittaa ja muokata realistisia kuulostava rumpuraidat sävellyksiä.

Tehostepluginit voidaan lisätä oman äänen ammattitaito luova vaikutus tai apuohjelma vaikutus.

Monet tuottajat luottaa hyvän arsenaali. Näyte Kirjasto tarjota täyden valikoiman aitoja ääniä teidän kappaleet ja usein tuoda kipinä luovuuden nauhoituksia.