Musiikkiohjelmistot

Luo, miksaa ja tuota musiikkiasi. Musiikkiohjelmisto on keskeinen osa musiikin tekemistä tietokoneilla. Tutustu DAW-työasemien, VST-plugareiden, sämplekirjastojen ja nuotinnosohjelmistojen kokoelmaamme sekä kaikkeen, mitä tarvitset musiikin tekemiseen. Kun ostat Gear4musicilta, saat 30 päivän rahat takaisin-takuun.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat musiikkiohjelmistot

Lisätietoja musiikkiohjelmistoista

DAW-ohjelmisto tai sekvenssiohjelmisto, kuten sitä myös kutsutaan, on yleensä jokaisen modernin studion sydämessä. Cubasen, Ableton Liven, Sonarin ja FL Studion kaltaiset ohjelmat voivat tarjota kaiken mitä tarvitset musiikin tallennuksen ja tuottamisen aloittamiseksi.

Lisäksi virtuaaliset instrumentti-plugarit tai VST´t tehostavat äänipalettiasi ja auttavat sinua löytämään täydellisen soundin. Toontrack EZ Drummerin kaltainen VST-instrumentti mahdollistaa realistisen kuuloisen rumpuraidan säveltämisen ja muokkaamisen.

Efekti-plugarit mahdollistavat sen, että voit lisätä soundiisi ammattimaista elementtiä, haetaan sitten luova efektiä tai työkalua.

Monet tuottajat luottavat soundiarsenaaliinsa. Sämplekirjasto tarjoaa täyden valikoiman autenttisia soundeja, ja niillä voit hakea kappaleeseen luovaa kosketusta.