Tukematon selain
Tällä hetkellä käyttämääsi verkkoselainta ei enää tueta, ja tämän vuoksi tämän verkkosivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi odotetulla tavalla. Suosittelemme päivittämään tällä hetkellä tuettuun selaimeen (kuten Chrome, Edge tai Firefox) turvallisuuden, nopeuden ja yleisen käyttökokemuksen parantamiseksi.
Pikkolohuilu on puupuhallinperheen jäsen. Niillä on porattu kartiomainen putki, suora suuosa ja ne tuottavat kirkkaan, hyvinprojektoidun äänen, joka on samanlainen kuin huilun.
Pikkolohuilu on puupuhallinperheen jäsen. Niillä on porattu kartiomainen putki, suora suuosa ja ne tuottavat kirkkaan, hyvinprojektoidun äänen, joka on samanlainen kuin huilun.
Niitä käytetään marssiorkestereissa, puupuhallinryhmissä, kamariorkestereissa, sinfoniaorkestereissa ja musikaaliorkestereissa.Yksi varhaisimmista pikkolokappaleista on Beethovenin kuuluisa Viides sinfonia ja se on ollut orkesterin vakiosoitin siitä lähtien. Useimmissa pikkoloissa on suukappale, joka on suunniteltu toistamaan huilun suukappale, kun taas ammatilaisten malleissa voi olla grenadillaliitos suukappaleessa, mikä kestää hieman tiukemma suun aseman, mutta tuottaa lämpimämpää ääntä. pikkolohuilun sormitus on sama kuin huilun, vaikka huilistit voivat pitää virittämistä vaikeampana.
Pikkolohuilut istuvat oikealla aivan orkesterin huipulla ja lisäävät kirkkautta ja välkettä jousiin. Huilisteja usein edellytetään sekä pikkolon että huilun soittamista ja joskus heidän täytyy vaihtaa nopeasti kahden välillä samassa sävellyksessä pikkolohuilun ääniala on erittäin korkea, kaksi oktaavia keski-C:stä korkeammalla olevasta D:stä kolme oktaavia ylöspäin D:hen tai mahdollisesti EÖhen, hieman korkeammalle kuin piano!
Näytetään 12 mallia 12 tuotteesta
Pikcolot ovat puupuhaltimien perheen pienempiä sisaruksia, jotka tunnetaan kyvystään saavuttaa huomattavan korkeita äänenkorkeuksia. Niillä on monia yhteisiä piirteitä huilun kanssa, mutta ne erottuvat edukseen kompaktin kokonsa ja korkeamman oktaavinsa ansiosta. Pikcolojen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu niiden kirkas, läpitunkeva ääni, joka voi lisätä ainutlaatuista säihkettä mihin tahansa sävellykseen ja pikcolomusiikkiin. Niiden rakenne vaihtelee, sillä puusta valmistetut mallit tarjoavat lämpimämmän äänen, kun taas metallista tai komposiitista valmistetut mallit tarjoavat kestävyyttä ja kirkkaamman äänen, ja ne sopivat sekä klassiseen musiikkiin että marssiorkesterin soittoon.
Erilaiset pikcolosoittimen materiaalit sopivat erilaisille taitotasoille ja musiikillisille ympäristöille. Aloittelijoille suositellaan usein komposiitti- tai muovimalleja niiden edullisuuden ja kestävyyden vuoksi. Keskitason ja ammattimuusikot saattavat suosia puupikcoloja niiden paremman soinnin ja herkkyyden vuoksi. Pikcolojen takana on tekniikka, jossa ne valmistetaan tarkasti, jotta ne tuottavat pienestä koostaan huolimatta selkeän ja eloisan äänen. Materiaalien ja muotoilun kehittyminen on johtanut soittimien valmistamiseen, jotka ovat paitsi helpompia soittaa myös luotettavampia ajan myötä.
Pikkolohuilu on huilun lyhyempi versio, ja se kuuluu puupuhaltimien perheeseen. Pikcolohuilu on puolet tavallista huilua pienempi ja soi oktaavia korkeammalla. Pikcoloa käytetään yleisesti viulujen ja huilujen joukossa orkestereissa, marssiorkestereissa ja puhallinorkestereissa.
Huilun ja piccolon välinen ero on koko ja ääni. Pikvolo on lyhyempi kuin huilu, ja sen ääni on korkeampi kuin huilun, oktaavin verran korkeampi.
Pikcoloa on hieman vaikeampi soittaa kuin huilua, koska se tarvitsee nopean ilmavirran tuottaakseen äänen. Huilu on hyvä aloitusinstrumentti, jos haluat siirtyä pikcoloon.