Musiikin työasema-kosketinsoittimet

Työasemakoskettimet antavat kaikki yhdessä -ratkaisuja muusikoille. Työasema on kuin koko studio laatikossa, jossa suuri joukko syntetisaattori- ja samplattyjä soundeja on ulottuvillasi, samalla kun se mahdollistaa helpon kokonaisten musiikkikappaleiden sovittamisen ja editoimisen.

Katso kaikki tiedot

työasemat

Ensimmäiset 42 tuotetta näkyvillä

Tietoja työasemista

Työasema tai Arangranger-näppäimistö menee askeleen pidemmälle kuin syntetisaattori tai digitaalinen piano. Se on olennaisesti kompakti, itsenäinen studio, joka on rakennettu näppäimistön ympärille. Useimmat tarjoavat suoran integroinnin suosituimpaan DAW-ohjelmistoon ja niissä on vakiona USB-liitäntä ja MIDI-liitäntä. Roland Fantom ja Yamaha Tyros ovat esimerkkejä tunnetuista työasemista. Tehokkaiden studio-työkalujen lisäksi työasemat voivat olla yhtä tehokkaita suorituskyvylle. Joillakin on painotetut avaimet, kuten Korg M3 88-Key, joka jäljittelee akustisen pianon tuntumaa.

Gear4musiikkivarastossa on valikoima johtavia valmistajia, kuten Roland, Korg ja Yamaha, joiden valikoima sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille.