Viulut

Olemme työskennelleet väsymättä kehittääksemme ja viimeistelläksemme valikoiman laatuviuluja kohtuuhintaan ja olemme nyt yksi johtavista viulujen vähittäiskauppiaista Euroopassa. Viulut ovat saatavissa erikokoisina kuten 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 ja 4/4. Gear4musicin oppilasviulusarjat sopivat varsinkin lapsille, jotka ovat juuri aloittamassa viulunsoittoaan. Archer-mallistomme tarjoaa premium-vaihtoehdon kunnianhimoisille soittajille: niissä on hienon täyteläinen ja rikas ääni, joka miellyttää vaativimpiakin maestroja.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat viulut

Ensimmäiset 30 tuotetta näkyvillä

Viulun tiedot

Viuluhistoria:

Vaikka viuluilla on antiikin alkuperää, he hankkivat suurimman osan nykyaikaisista ominaisuuksistaan Luthiersilta 1500-luvulla Italiassa, jossa instrumentti oli pikemminkin rikkomus kuin nykyinen viulu. Vasta barokin aikana viulu alkoi kukoistaa arvostetuilla säveltäjillä, kuten Antonio Vivaldi ja Johann Sebastian Bach, jotka käyttivät viuluja monissa heidän sävellyksissään. Sittemmin viulu on saanut paljon rakkautta ja kunnioitusta ympäri maailmaa sekä soolo- että konserttisoittimena. Viuluja soittavat nyt muusikot monenlaisissa musiikkilajeissa, kuten klassisessa, jazzissa ja folkissa.

Viulu on nelijonoinen akustinen instrumentti, jota soitetaan keulalla. Se ohjaa instrumenttien merkkijonoa, jossa on myös alttoviulu, sello ja kaksoispainos. Ääni syntyy yleensä käyttämällä keulaa, joka koostuu sauvasta, jossa on hevosen hiukset. Vaikka on olemassa monia muita tekniikoita, kuten pizzicato (merkkijonojen poiminta) nimeksi, keulan (tai arcon) käyttö on yleisin tapa toistaa instrumentti. Kolofoni hierotaan keulan hiuksiin, jotta se sujuu sujuvasti viulun merkkijonojen yli ja luo tarvittavan resonanssin.

Oikean koon löytäminen Viulu on erittäin tärkeää mukavan pelaamisen kannalta. Paras tapa mitata tämä olisi pitää käsivartesi suorassa ja mittaa etäisyys kaulastasi ranteeseen.