Viulut

Olemme työskennelleet väsymättä kehittääksemme ja viimeistelläksemme valikoiman laatuviuluja kohtuuhintaan ja olemme nyt yksi johtavista viulujen vähittäiskauppiaista Euroopassa. Viulut ovat saatavissa erikokoisina kuten 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 ja 4/4. Gear4musicin oppilasviulusarjat sopivat varsinkin lapsille, jotka ovat juuri aloittamassa viulunsoittoaan. Archer-mallistomme tarjoaa premium-vaihtoehdon kunnianhimoisille soittajille: niissä on hienon täyteläinen ja rikas ääni, joka miellyttää vaativimpiakin maestroja.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat viulut

Ensimmäiset 30 tuotetta näkyvillä

Viulun tiedot

Viulu historia:

Vaikka viulut on antiikin alkuperää, hän sai modernit ominaisuudet päässä Luthiers 1500-luvun Italiassa, jossa väline oli viol kuin nykypäivän viulu. Vasta barokin ajan, että viulu alkoi kukoistaa kunnioitetaan Antonio Vivaldi ja Johann Sebastian Bachin käyttäen viulua monissa niiden yhdistelmissä. Sittemmin viulu on saanut paljon rakkautta ja kunnioitusta ympäri maailmaa sekä yksin ja konsertti väline. Muusikot monenlaisia musiikillisia lajityyppejä kuten klassinen, jazz ja folk nyt soittaa viulua.

Viulu on neljä-kielinen akustista instrumenttia, jota soittaaan keula. Se heads-upissa merkkijono perhe välineitä, joka on myös alttoviulu, sello ja kontrabasso. Ääni on yleensä syntyy käyttämällä keula, joka koostuu mukana kaistale hevonen hiukset kiinni. Vaikka on olemassa monia muita tekniikoita kuten pizzicato (nyppiminen jouset) nimetä yksi, käyttö keula (tai arco) on yleisin tapa soittaa väline. Hartsi hierotaan jouhia varmistaa sujuva eteneminen koko viuluja ja luoda tarvittavat resonanssi.

Löytää oikean kokoinen viulu on ratkaisevaa mukavan pelaamisen. Paras tapa mitata tämä olisi Pidä kättäsi suorana ja Mittaa etäisyys sinun halailla sinun ranne.