langaton kitara järjestelmät

langaton kitara järjestelmien mahdollistaa kitaristi siirtymisen vapaasti lavalla ilman että kaapeli pitää sävy ja signaalin jatkuvasti vaiheessa alueella. Käyttämällä wireless kitara yksikön on itse asiassa turvallisempi kuin suora jack-kaapelilla on ei active nykyinen pääset suoraan vahvistimen.

View All Information

langaton VHF kitara järjestelmät

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä

langaton UHF kitara järjestelmät

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

langaton digitaalinen kitara järjestelmät

Ensimmäiset 17 tuotetta näkyvillä

Tietoja kitaran langatttomista järjestelmistä

Lopussa kaapeleita voidaan häiriötä suoritettaessa - noin kitaristit rakkaus mitään vapaiksi yli, kaapelit ja näiden kitaristit, on langaton kitara järjestelmiä.

Koostuvat lähetin ja vastaanotin, kitaristi langattomat järjestelmät yleensä Liitä pieni kaapelin, joka johtaa vyön pack-lähetin välityksellä. Langaton järjestelmien enemmistö käyttää UHF airwave teknologia, näin, miksi siellä käytetään usein nimitystä radio systems. Digitaalinen langaton järjestelmät ovat tulossa yhä enemmän haittaohjelmia, kuten digitaalisen langattoman teknologian tulee valtavirran.

Johtavien valmistajien varastossa, esimerkiksi Line 6, Sennheiser, AKG ja Audio-Technica eri Gear4music.comissa on langaton kitara järjestelmien Osta täydellinen paikka.