Martin akustiset kitarat

Gear4music.com

Koko sen värikkään kitaran valmistumisen historian ajan Martin & Co on mukauttanut onnistuneesti jatkuvat akustisen kitarasuunnittelun ja valmistusmenetelmien muutokset. Huolimatta siitä, kuinka monia muutoksia on käyty läpi, Martin ei ole koskaan poikennut alkuperäisestä tehtävästään joka on valmistaa huippulaadukkaita kitaroita. Heidän ensisijainen pyrkimyksensä tuottaa hienoimmat mahdolliset soittimet jo vuonna 1833, on edelleen "Martin" tärkein tavoite tänään, yli 180 vuotta myöhemmin. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Martin-kitarat

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Tietoa henkilöstä Martin Guitars

Martinin kitarat "valitaan monien moderneiden pelaajien toimesta, jotka vievät tuotemerkin rikkaan perinnön mukaan. Johnny Cash ja Elvis pelasivat nykyisiä Martinin lähettiläitä Ed Sheeran ja The Gaslight Anthem.

Monet Martinin nykyisistä käsityöläisistä ovat Martin-perheen jäseniä, nyt kuudennen sukupolvensa aikana ja ylittäen miljoonan kitaran.

"Hoito ja kärsivällisyys" ovat kaksi tärkeintä näkökulmaa erinomaisen kitaran tekemiseen, sanoi Frank Henry Martin yli 80 vuotta sitten. Tämä etos jatkuu Martinin tehtaalla Pennsylvaniassa, jossa yritys pyrkii tekemään jokaisesta kitarasta suurimman, mitä he ovat koskaan tuottaneet.