Martin akustiset kitarat

Gear4music.com

Koko sen värikkään kitaran valmistumisen historian ajan Martin & Co on mukauttanut onnistuneesti jatkuvat akustisen kitarasuunnittelun ja valmistusmenetelmien muutokset. Huolimatta siitä, kuinka monia muutoksia on käyty läpi, Martin ei ole koskaan poikennut alkuperäisestä tehtävästään joka on valmistaa huippulaadukkaita kitaroita. Heidän ensisijainen pyrkimyksensä tuottaa hienoimmat mahdolliset soittimet jo vuonna 1833, on edelleen "Martin" tärkein tavoite tänään, yli 180 vuotta myöhemmin. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Martin kitarat

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Tietoja Martin kitara

Martin kitara valitaan monet modernit soittajat, sen rikas kulttuuriperintö tuotemerkin piirtämä. Pelata Johnny Cash ja Elvis, nykyinen Martin suurlähettiläät ovat Ed Sheeran, maailman elintarvikeohjelman ja The Gaslight Anthem.

Monet Martinin nykyisen käsityöläisten ovat perheenjäsenensä Martin nyt kuudennen sukupolven ja ylitti '-1 miljoonaa kitarat "virstanpylväs.

Huolellisuutta ja kärsivällisyyttä ovat kaksi tärkeimmistä näkökohdista tekemään hyvä kitara, sanoi Frank Henry Martin yli 80 vuotta sitten. Että eetos harjoittaa Martin tehdas Pennsylvaniassa, jossa yhtiö pyrkii tekemään jokaisen kitara suurin he koskaan tuottanut.