Korg

Gear4music.com

Korg on juuri ilmoittanut muutamia uusia jännittäviä julkaisuja Superbooth 2019: stä! Heidän Minilogue XD saa työpöydän version - Minilogue XD Module , ja uusi lisäys liittyy Volca series - Volca NuBass Vacuum Tube Synthesizer . Katso kaikki tiedot


TARJOUS: Takaisin Synth Schooliin KORG prologin kanssa. Hanki uusi KORG prologi ennen 31. elokuuta 2019 ja pyydä ilmaista pääsyä erityiseen mestarikurssiin KORG pääkonttorissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tutustu KORG syntetisaattoreiden historiaan, subtraktiivisen synteesin tekemiseen ja Prologin kehittyneisiin ominaisuuksiin.


Suosituimmat Korg-syntikat ja moduulit

Ensimmäiset 8 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korg-syntikoista & moduuleista

Korg-laitteet ovat tunnettuja myös pro-luokan äänien valikoimastaan sekä helppokäyttöisestä interfacestaan. MicroKorg ja MicroKorg XL ovat tästä erinomaisia esimerkkejä - näitä realistisen vintage-äänen omaavia kompakteja soittimia käyttävät monet bändit, muusikot ja harrastajat ympäri maailmaa.

Toinen suosittu tuotesarja on Electribe syntikka-sampleri -sarja, joka edustaa yhtä maailman johtavimmista sekvensserisyntikka/rumpukoneista.

Korg-valikoimassa on myös runsaasti työasemia - M50 ja M3 -työasemat kuten myös kuuluisa Radias-syntetisaattori ovat saatavilla myös Gear4music.comilla.

Elektronisten instrumenttien johtavana valmistajana, Korg on taatusti muuttanut interaktiivisten kosketinsoitinten maailman.