Korg

Gear4music.com

Korg-syntetisaattoreilla on maine ainutlaatuisista, rasvaisista äänistä - aina kun MS-10 ja MS-20 on julkaistu, Korg on ollut yksi elektronisen musiikin hallitsevista nimistä. Yökerhon omistajan ja harmonikkasoittajan välisenä yrityksenä Korg perustettiin vuonna 1962 Tokiossa, Japanissa. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Korg-syntikat ja moduulit

Ensimmäiset 10 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korg-syntikoista & moduuleista

Korg-laitteet ovat tunnettuja myös pro-luokan äänien valikoimastaan sekä helppokäyttöisestä interfacestaan. MicroKorg ja MicroKorg XL ovat tästä erinomaisia esimerkkejä - näitä realistisen vintage-äänen omaavia kompakteja soittimia käyttävät monet bändit, muusikot ja harrastajat ympäri maailmaa.

Toinen suosittu tuotesarja on Electribe syntikka-sampleri -sarja, joka edustaa yhtä maailman johtavimmista sekvensserisyntikka/rumpukoneista.

Korg-valikoimassa on myös runsaasti työasemia - M50 ja M3 -työasemat kuten myös kuuluisa Radias-syntetisaattori ovat saatavilla myös Gear4music.comilla.

Elektronisten instrumenttien johtavana valmistajana, Korg on taatusti muuttanut interaktiivisten kosketinsoitinten maailman.