Korg Syntetisaattorit

Gear4Music.com

Korg-syntetisaattoreilla on maine yksilöllisestä, paksusta äänestään - siitä lähtien kun MS-10 ja MS-20 julkistettiin Korgin nimi on ollut yksi elektronisen musiikin hallitsevista. Alussa Korg oli yhteisyritys yökerhonomistajan ja haitarinsoittajan välillä ja se perustettiin vuonna 1962 Tokiossa, Japanissa. Ylpeillen itse innovaatioilla Korg on pyrkinyt aina muuttamaan musiikkia kiitos uraauurtavien käsitteiden, kuten Wavedrum, Monotron, KAOSS-padi ja Kaossilator. View All Information

Suosituimmat Korg syntikoita ja moduulit

Ensimmäiset 12 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korg-syntikoista & moduuleista

Korg ovat myös tunnettu niiden miksaus ammattilaislaatua ääniä ja helposti käyttämään liittymiä. MicroKorg ja MicroKorg XL ovat erinomaisia esimerkkejä tämän – käyttää nauhojen, muusikot ja harrastajat kaikkialla maailmassa, ne antavat realistinen vintage ääniä Jarry pakkauksissa.

Toinen suosittu tuotteen rivi on Electribe-syntetisaattori / sampleri alueen johtava perustuu sekvensseri syntetisaattori ja rumpukoneet maailmassa.

Työasemien ominaisuus voimakkaasti Korg alue - M50- ja M3-työasemat ja notorious Radias-syntetisaattori – kaikki saatavilla Gear4music.comissa.

Sähköiset soittimet johtajana Korg on täysin uudelleen vuorovaikutteinen kosketinsoitin soittimet maailman.