Orange Kitaravahvistimet

Gear4music.com

Orange sähkökitaravahvistimet pitävät sisällään brittiläisen rokin pyhän hengen - tämä merkki on syntynyt Lontoon sydämessä 60-luvulla ja on kasvanut aikansa putiikkituotebrändistä yhdeksi tämän päivän kuuluisimmista kitaravahvistinmerkeistä. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Orange-kitaravahvistimet

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Tietoja Orangen kitaravahvistimista

Orangea ovat käyttäneet monet kuuluisat artistit Princestä Slipknottin - sen sointi on yksilöllinen, mutta myös erittäin monipuolinen. Nämä kitaravahvistimet tunnetaan usein modernista, rapeasta, mutta silti lämpimästä äänestä. Niiden suosio kasvoi suuresti etenkin 90-luvulla, jolloin monet Grunge ja brittiläiset pop-bändit ottivat Orangen soundin omakseen.

Nykypäivänä Orangen lippulaivasarjaa edustavat vaikuttavan Rockerverb-valikoiman putkivahvistimet. Tiny Terror -sarjan tuotteet ylpeilevät vaikuttavalla tehollaan ja erittäin hyvällä kannettavuudellaan. Nuorin tulokas Crush-sarja taas tuo Orangen valikoimaan huippuluokan tekniikan.

Orangen tuotteiden uskollisena fanina Gear4music tarjoaa erittäin laajan valikoiman Orange-vahvistimia, joista varmasti jokainen kitaristi löytää omansa.