Behringer

Gear4music.com

Behringer on perustettu vuonna 1989 ja yhtiöstä on tullut vuosien varrella yksi maailman menestyksekkäimmistä pro audio -yrityksistä. Katso kaikki tiedot

Behringerin myydyimmät tuotteet

Ensimmäiset 22 tuotetta näkyvillä

Tietoja Behringer-yhtiöstä

Behringer on nopeasti kasvanut yhden miehen yrityksestä yhdeksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista ammattimaisia musiikki- ja audiolaitteita myyvistä yhtiöistä, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman erityyppisiä ja eri käyttötarkoituksiin sopivia audiotarvikkeita.

Behringerin filosofiaan on aina kuulunut korkealaatuisten audiolaitteiden tarjonta edulliseen hintaan. Behringerin UCA222 USB-interface on tästä erinomainen esimerkki - sen avulla voi helposti kytkeä useita äänilähteitä tietokoneeseen ja nauttia upeasta tallennus- ja äänentoistolaadusta.

Behringerin Truth-studiomonitoreita arvostavat ja käyttävät eräät planeetamme kriittisimmät korvat. Ne tarjoavatkin totuudenmukaisen monitoroinnin ja sopivat erinomaisesti pieniin miksausympäristöihin.

Behringer tarjoaa kaiken kitaravahvistimista signaaliprosessoreihin, ja Gear4Music.com tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman Behringerin huipputuotteita edulliseen hintaan.