Nykyaikaisen orjuuden ja ihmiskaupan selvitys

Julkaistu: 31 elokuu 2017

Tämä lausuma on tehty Nykyaikaisen Orjuuden Lain (2015) mukaisesti. Gear4music Limited on Gear4music (Holdings) plc -yhtiön vähittäiskaupan tytäryhtiö. Gear4music on listattu Lontoon pörssin AIM-markkinoilla. Katso kaikki tiedot


Yrityksemme

Olemme musiikkisoittimia ja -laitteita myyvä verkkokauppa, joka myy tuotteita 19 maassa, 15 kielellä ja 8 eri rahayksikössä. Verkkokauppamme on yksi suurimmista jälleenmyyjistä Euroopassa ja alan suurin jälleenmyyjä Iso-Britanniassa.

Verkkokaupastamme saa alan tunnetuimpien valmistajien soittimia ja laitteita, tämän lisäksi tarjoamme myös hyvän valikoiman edullisia ja laadukkaita oman merkkimme tuotteita.

95% tuloistamme tulee suoraan asiakkailtamme, mutta toimitamme tuotteita myös koulutus- ja hallintolaitoksille sekä muille jälleenmyyjille. Asiakkaamme ostavat tuotteitamme yleensä suoraan verkkokaupastamme, mutta joitakin tuotteitamme saa myös ulkopuolisten osapuolien kuten eBay'n ja Amazonin sivustojen kautta.

Lisätietoja yrityksestämme löytyy osoitteesta http://www.gear4musicplc.com/.


Politiikkamme

Meistä on erittäin tärkeää noudattaa ja kehittää käytäntöjä, jotka varmistavat, ettei toimitusketjussamme tai missään muualla liiketoiminnassamme esiinny orjuutta tai ihmiskauppaa. Tarjoamamme tuotteet valmistetaan monissa eri maissa ja pyrimme takaamaan, että arvojamme noudatetaan toimitusketjumme jokaisessa osassa.

Tämän saavuttamiseksi olemme sitoutuneet tunnistamaan ja arvioimaan liiketoimintamme alueita, joissa voi olla nykyisen orjuuden riskiä, joko suoraan tai välillisesti liittyen toimitusketjuumme. Pyrimme kehittämään ja toteuttamaan tehokkaita järjestelmiä ja valvontatoimenpiteitä käytäntöjemme ja arvojemme kunnioittamiseksi.


Kolmansien osapuolten tuotemerkit

Myymme verkkokaupassamme monien valmistajien, kuten Yamahan, Fenderin, Gibsonin ja Rolandin tuotteita.

Hankimme nämä tuotteet eurooppalaisilta toimittajilta, joista monet kuuluvat suurempiin kansainvälisiin organisaatioihin. Nämä organisaatiot tunnustavat ja julkaisevat sitoutumisensa orjuuden vastaisiin käytäntöihin. Tarkistamme kaikkien tärkeimpien toimittajiemme orjuuden vastaiset käytännöt ja lausunnot, ja olemme sitoutuneet myös kaikkien kolmansien osapuolien tuotemerkkien arviointiin.

Esittelemme kaikille tavaratoimittajillemme kopion orjuuden vastaisesta käytännöstämme ja odotamme, että niiden omat toimintatavat täyttävät meidän korkeat vaatimuksemme.

Arvioimme kaikki mahdolliset noudattamatta jättämisen Kotelot, ja jos tai kun niitä esiintyy, ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin tällaisten rikkomusten korjaamiseksi.


Omat tuotemerkkimme

Omien merkkituotteidemme tuotteet ovat peräisin monelta valmistajalta ympäri maailmaa, ja niitä valmistetaan usein omien määritystemme ja tarkkojen suunnitteluohjeidemme mukaan. 31. elokuuta 2017 lähtien meillä on ollut aktiivisia yhteistyösuhteita yli 40 valmistajan kanssa, pääasiassa Kaukoidässä.

Varmistaaksemme, että emme osallistu millään tavalla nykyaikaiseen orjuuteen tai ihmisoikeuksien loukkaamiseen, teemme säännöllisesti omia riippumattomia tarkastuksia toimitusketjuumme kuuluvissa ulkopuolisissa toimintapisteissä. Näiden valvontatapahtumien aikana suoritamme laaja-alaisia tarkastuksia ja tuotamme kirjallisia "tehdasvalvontaraportteja", jotka toimitetaan toimintapisteiden johtajille ja / tai omistajille, ja sisältävät tarvittaessa muodollisia suosituksia joidenkin toimintatapojen parantamiseksi.

Lopetamme yhteistyön kaikkien laitosten/tehtaiden kanssa, jotka eivät onnistu täyttämään vaatimuksiamme.

31.8.2017 alkaen, kuuden kuukauden aikana olemme toteuttaneet 16 arviointia.

Tarkastuksiin kuuluivat seuraavat huomioitavat seikat:

  • Työympäristö - Tuuletus, valo, siisteys, lämpötila
  • Työntekijöiden työajat
  • Koneiston ja varusteiden laatu ja valvonta
  • Turvallisuusvarusteet, mukaan lukien palontorjuntavälineet ja ensiapupakkaukset
  • PPE- ja koulutus
  • Varauloskäynnit ja opasteet
  • Henkilöstön tila – WC, Keittiö, jne.
  • Tehtaan sertifiointi - BSCI: Sosiaalisen vastuun todistus; OHSAS18001 Työterveys ja-turvallisuus

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta liittyen tehdastarkastuksiimme.

Omien tuotemerkkiemme hankintatiimien nimetyt jäsenet käyvät läpi erityisen koulutuksen, joka valmentaa heidät ko. tarkastusten suorittamiseen.


Toimitusjohtaja Kaupallinen johtaja Talousjohtaja
Andrew Wass Gareth Bevan Chris Scott