Rumpukoneet

Rumpukoneet ovat olleet keskeisiä hip-hopin ja tanssimusiikin soundille vuosikymmeniä. Artistit kuten Timbaland, Orb ja New Order ovat tehneet Rolandin alkuperäisistä TR-909:tä ja TR-808:ta musiikkidesignin klassikoita.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat rumpukoneita

Tietoja rumpukoneista

Drum koneiden kerryttämään näytteiden tai synteesi järjestyksessä järjestyksessä tai tietueen puolestaan sarja osat, lämpötyynyille tai painikkeiden avulla. Monet Elektron-Machinedrum kuten sisällyttää vaihe-sekvensseri sallimaan käyttäjien valmistautuminen beat vaiheittaiset. Rumpukoneet ovat erittäin monipuolinen, mahdollisuuden luoda melodinen puolestaan sarja sekvenssien tavanomaisen rummun äänille lisäksi. Näytteiden ja aika venyttämällä laajentaa edelleen rumpukoneet voivat tarjota sallia kokonaan uusi äänet alkuperäisestä näytteestä luodaan mahdollisuuksia.

Yleensä ne myös sallia lentää, näytteenotto- ja reaaliaikaisen tallennuksen. Sekä suosittuja elektronisen musiikin, ne voidaan myös sijasta rumpali, jos ne eivät ole käytettävissä tai haluamasi.

Yhä ohjelmiston studiot sisällyttää rummun koneen yksiköt, jotka tarjoavat ekspansiivisessa otannan ominaisuuksia. MIDI-ohjaimia kuten Korg-PadKontrol käyttö antaa tuntea ja laitteiston rumpukone vuorovaikutuksen ohjelmiston pakkauksessa.