Rumpukoneet

Rumpukoneet ovat olleet keskeisiä hip-hopin ja tanssimusiikin soundille vuosikymmeniä. Artistit kuten Timbaland, Orb ja New Order ovat tehneet Rolandin alkuperäisistä TR-909:tä ja TR-808:ta musiikkidesignin klassikoita.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat rumpukoneita

Tietoja rumpukoneista

Drum koneet käyttää näytteitä tai synteesi jotta järjestyksessä tai tietueen percussive elementtejä käytetään pads tai painikkeita. Monet ovat step-sekvensseri, käyttäjät voivat järjestyksessä beat vaihe vaiheelta. Tällainen rumpukoneita ovat uskomattoman monipuolinen, joka tarjoaa mahdollisuuden luoda melodinen percussive sekvenssejä, lisäksi perinteisen rumpuääniä. Näytteitä ja aika venyttely laajennetaan edelleen mahdollisuuksia rumpukoneita saadaan mahdollistavat kokonaan uusia ääniä luodaan alkuperäinen näytteestä.

Yleensä ne auttavat on fly näytteenotto- ja reaaliaikainen tallennus. Lisäksi, että suosittu elektronisen musiikin, ne voidaan myös sijasta rumpali, jos ne eivät ole käytettävissä tai haluttu.

Yhä ohjelmisto studios sisällyttää drum machine yksiköt, jotka tarjoavat laajenevan näytteenotto valmiuksia. Käytä MIDI-ohjaimet antaa tuntuu ja vuorovaikutus hardware rumpukone ohjelmistopaketti.