Rumpukoneet

Luo biitti. Rumpukoneet mahdollistavat rumpubiittien rakentamisen. Ne jäljittelevät rumpujen ja lyömäsoittimien ääntä tai voivat tuottaa ainutlaatuisia soundeja. Voit ohjelmoida omia rytmejä ja soundeja sisäänrakennetuilla, äänitetyillä rumpusämpleillä tai synteesillä luodaksesi raitojesi perustan. Kun ostat Gear4musicista, saat kahden vuoden takuun.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat rumpukoneet

Tietoja rumpukoneista

Rumpukoneet käyttävät sämplejä tai synteesiä peräkkäisten elementtien sekvensoimiseksi tai tallentamiseksi käyttämällä pädejä tai painikkeita. Monet sisältävät step-sekvensoijan, jotta käyttäjät voivat sekvensoida vaiheittain. Tällaiset rumpukoneet ovat uskomattoman monipuolisia, ja ne tarjoavat mahdollisuuden luoda melodisia perkussiivisia sekvenssejä perinteisten rumpusoundien lisäksi. Näytteiden ja aian venyttämisen käyttö laajentaa edelleen rumpukoneiden tarjoamia mahdollisuuksia, mahdollistaa uuden äänen luomisen alkuperäisestä näytteestä.

Tyypillisesti rumpukone sallii lennosta sämpläämisen ja reaaliaikaisen tallennuksen. Sen lisäksi, että rumpukoneet ovat suosittuja elektronisessa musiikissa, niitä voidaan käyttää myös rumpalin sijasta, jos sellaista ei ole saatavilla tai ei haluta.