Gear4music-sähkökitaravahvistimet

Gear4music-merkkiset sähkökitaravahvistimet tarjoavat kohtuuhintaista laatua. Gear4music on arvokasta sisäpiiritietoa siitä, mitä muusikot tarvitsevat. Tämän johdosta meillä on kitaravahvistimia vastaamaan kaikentasoisten soittajien tarpeita. 15 W ja 35 W yhdistelmävahvistimet ovat ihanteellisia aloittelijoille ja niille, jotka haluavat lisätä soittonsa äänenvoimakkuutta. Gear4music-kitaravahvistimet tarjoavat ammattilaislaatua uskomattomilla hinnoillaan.

Katso kaikki tiedot

Gear4music-kitaravahvistimet

Ensimmäiset 7 tuotetta näkyvillä

Sähkökitaravahvistinpaketit Gear4musicilta

Ensimmäiset 4 tuotetta näkyvillä

Gear4music-Kitaravahvistintarvikkeet

Ensimmäiset 5 tuotetta näkyvillä

Mitä ovat kitaravahvistimet?

Kitaravahvistimet ovat laitteiden kitaristeja, jotka yhdistävät sähkö-, akustiset tai basso-kitarat, jotka muuttavat signaalit ääneksi, joka sitten tuotetaan kaiuttimen kautta. Ne ovat välttämättömiä sähkökitaristien ja basistien kohteita, ja erilaisia malleja on saatavilla muusikoiden tarpeisiin.

On olemassa kaksi päätyyppiä kitaravahvistimia: yhdistelmävahvistimia, jotka sisältävät vahvistimen ja kaiuttimet yhdessä ainoassa kaapissa - ja erilliset pääyksiköt, jotka edellyttävät kaiuttimien kytkemistä erikseen. Vahvistimen tarkoitus määrittää, millaista kitaristia tulisi käyttää, sekä tarvittavan tehon koon ja määrän. Aloittelijant, jotka etsivät vahvistimia yksinkertaisesti, jotta he voivat oppia kitaraa, menevät tavallisesti vahvistimiin, jotka ovat yleensä suhteellisen pieniä ja vähän virroitettu käyttäviä ja kuuluvat yhdistelmäkategoriaan. Ne, jotka haluavat soittaa live tai luoda tietyntyyppistä ääntä, saattavat kuitenkin löytää pääyksiköitä ja erillisiä kaappeja, jotka sopivat paremmin heidän tarpeisiinsa.