Sähkökitarat

Kitara ja kitaratarvikkeet - Etsitkö jotain uutta? Verkkokaupastamme löydät kaiken, mitä tarvitset uutta kitaraasi varten. Sähkökitaravalikoimaamme kuuluu eri tyylisiä ja -muotoisia kitaroita. Tuotteemme edustavat myös eri huippumerkkejä, kuten Fenderiä, Gibsonia ja Ibanezia.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Sähkökitarat

Sähkökitarat - huomioitavia seikkoja

Mikä on sähkökitaran?

Sähkökitara on kielisoitin, joka käyttää magneettiset mikit tehdä ääni. Kääntämällä jouset tärinää signaalia instrumentin ääni voidaan täydentää ja muuttaa. Tämä tapahtuu kitaravahvistin ja kitarapedaalit.

Ei kaikki kitarat kuulostaa samoilta. Tyyppi mikit, jouset, puu ja korimalli sanella ääni kitara tekee. Yksi tärkeimmistä päätöksistä kitaristi voi tehdä on myös saada kiinteä, osittain ontto tai hollow body kitara. Kiinteä elin on leikkaus sävy runsaasti yllä, kun taas hollow body on lämpimämpää, pyöristetty ääni.

Keskellä maa on osittain ontto, joka hollow body kanssa iso estää puun keskikohdan kautta. Nämä tarjoavat enemmän kiinteä kuori, vaikka jossain määrin resonanssi ontto elimissä.

Tutustu sähkökitara tyyppejä.


Mikä on paras Starter kitara?

Paras aloittaja sähkökitara on yksi haluat tai olet ostamassa, henkilö haluaa poimia ja soittaa joka päivä. Mieti millaista musiikkia soittajan tykkää ja todennäköisesti pelaamaan. Tehdä tutkimusta osaksi millaista musiikkia mahdollisille kitaran ja vahvistimen puku parhaiten.

Käytännön neuvoja poiminta kitara olisi, löytää joka on sopivan kokoinen soittaja. Tarjoamme valikoiman erikokoisia kaikille. Toinen kuin että, se riippuu budjetti ja älä unohda sinun amp!

Selaa starter kitara paketit perinteinen kitara-merkkien tai Gear4musicin starter kitara.


Mikä on ero välillä sähkö- ja akustinen?

Keskeinen ero sähkökitara ja akustinen on Miten ääni. Electrics mikit ja akustiikka luottaa kaikupohjan ontto elin ja ääni reikä täydentää jouset tärinää. Tärkein ero on kuitenkin mitä haluat kuulostaa ja mitä haluat. Kitara, että haluat poimia ja soittaa tulee aina olemaan yksi, joka saa sinut käytännössä enemmän – joka on ainoa tapa saada paremmin kitara!

Tutustu lisää akustiset kitarat.