Sähkökitarat

Kitara ja kitaratarvikkeet - Etsitkö jotain uutta? Verkkokaupastamme löydät kaiken, mitä tarvitset uutta kitaraasi varten. Sähkökitaravalikoimaamme kuuluu eri tyylisiä ja -muotoisia kitaroita. Tuotteemme edustavat myös eri huippumerkkejä, kuten Fenderiä, Gibsonia ja Ibanezia.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat sähkökitarat

Electric Guitars - Things to Consider

align="left" style="font-size:135%; line-height:125%"> What is an Electric Guitar?

Sähkökitara on merkkijono, joka käyttää magneettisia poimintoja äänen tekemiseksi. Kääntämällä merkkijonojen värähtelyä signaaliksi, instrumentin ääni voidaan vahvistaa ja muuttaa. Tämä tapahtuu kitaravahvistimen ja kitarapedaalien kautta.

Kaikki kitarat eivät kuulosta samalta. Tyyppi pickups, jouset, puu, ja kehon tyyli kaikki sanella ääni kitara tekee. Yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita kitaristi voi tehdä, on saada kiinteä runko, puoli-ontto tai hollow body kitara. Kiinteällä rungolla on leikkaussävy, jossa on runsaasti kestoa, kun taas hollow body on lämpimämpi ja pyöristetty.

Keskikenttä on puoliksi ontto, joka on hollow body jossa on suuri puukappale, joka kulkee keskellä. Nämä tarjoavat enemmän kiinteän rungon kuorta, samalla kun ne tarjoavat osan onttojen kappaleiden resonanssista.

Tutustu valikoimaansa sähkökitaratyyppejä.


align="left" style="font-size:135%; line-height:125%"> What is the Best Starter Electric Guitar?

Paras startti-sähkökitara on yksi sinä, tai henkilö, jolle ostat, haluat noutaa ja soittaa joka päivä. Mieti, millaista musiikkia soittaja pelaa ja todennäköisesti pelaa. Tehdään joitakin tutkimuksia siitä, millaista musiikkia tulevaisuuden kitara ja ampumipuku parhaiten sopivat.

Käytännön neuvoja kitaran poimimiseksi olisi, löytää sellainen, joka on oikean kokoinen soittimelle. Tarjoamme kaikille erikokoisia. Muut kuin se, se on budjetissasi ja älä unohda, että tarvitset vahvistimen!

Selaa perinteisten kitaramerkkien käynnistyskitarapaketteja tai tutustu Gear4musicin alkukitaroihin .


align="left" style="font-size:135%; line-height:125%"> What is the Difference Between an Electric and Acoustic?

Keskeinen ero sähkökitaran ja akustiikan välillä on, miten he tekevät äänen. Sähkökäyttäjät käyttävät poimintoja ja akustiikkaa tukeutuen "soundboardiin" onttoon kehoon, ja äänireiän vahvistamaan merkkijonojen värähtelyä. Tärkein ero on kuitenkin se, mitä haluat kuulostaa ja mitä haluat. Kitara, jonka haluat noutaa ja soittaa, on aina sellainen, joka tekee sinusta käytännöllisemmän - mikä on ainoa tapa päästä paremmin kitaralle!

Lue lisää akustisista kitaroista.