Verkkosivujen turvallisuus

Gear4music takaa turvallisen ja nautinnollisen ostokokemuksen. Takaamme, että jokainen tapahtuma on turvallinen ja käytämme vain erittäin luotettavia suojausmenetelmiä. View All Information

SSL-suojaus - Thawte luottosivuston sinetti


Gear4musicin sivustot käyttävät enkryptoitua SSL-suojausta suojellakseen kaikkia henkilökohtaisia tietojasi. Thawte on johtava riippumaton SSL-suojauspalvelu ja voit klikata Thawte Securityn logoa yllä varmistaaksesi, että Gear4music.comilla on voimassa oleva SSL-sertifikaatti ja että tietosi on suojattu. Näet lukon nettiselaimessa, kun pyydämme sinulta henkilökohtaisia tietoja ja nettiosoitteen etuliite muuttuu "http":stä ”https":ks yhteyden ollessa SSL suojattu ja salattu.

Verified by Visa, Mastercard SecureCode- ja American Express-SafeKey


Verified by Visa ja Mastercard SecureCode ovat yksinkertaisia, salasanalla suojattuja henkilöllisyyden tarkistuspalvelimia, jotka poistavat riskin verkkokaupoissa. Ne toimivat samoin kuin salasana pankkiautomaatilla, mutta suunniteltu erityisesti nettiostoksia varten. Jos sinulla ei ole jo asetettuna salasanaa Visalle tai Mastercardille, sinua voidaan pyytää laatimaan sellainen korttiyhtiön toimesta. Salasanasi tietävät vain sinä ja korttiyhtiösi voit käyttää salasanaasi aina kun teet ostoksia asianomaisten verkkokauppojen kanssa.

PayPal


PayPal antaa Gear4musicin asiakkaiden maksaa nopeasti ja turvallisesti jakamatta taloudellisia tietoja. Käyttämällä uusinta salaus- ja petosten ehkäisyteknologiaa Paypal pitää tietosi turvassa antaen sinun tehdä ostoksia sivustoilla kuten Gear4music.com ilman taloudellisia lisätietoja. PayPal on maailman johtava turvallisten online-maksujen hoitaja. Yhtiöllä on yli 98 miljoonaa aktiivista asiakasta 190 markkinoilla ja 25 valuutassa maailmanlaajuisesti. Lisäksi Paypal on joustava maksujen kanssa ja yhtiö hyväksyy varoja joko PayPalin omasta saldosta, pankkitileiltä, pankki- ja luottokorteilta tai myynninedistämisrahoituksesta.

Luotettavan nettikaupan takuu

Gear4musicille on myönnetty luotettavan nettikaupan takuu, joka merkitsee sitä, että se hyväksyy IDIS-ohjelman säännöt.
Tämä tarkoittaa, että Gear4music tekee kaikkensa tarjotakseen sinulle parasta palvelua!