KRK-studiomonitorit

Gear4music.com

KRK näytöt tehdään KRK Systems, joka on perustettu vuonna 1986 ja jotka ovat erikoistuneet luomaan näytöt voit luottaa, että insinöörit ja taiteilijoita samalla tavalla laittaa uskonsa ja ja että antaa todellinen akustinen tulkinta yhdistelmä. Näin KRK luovat ja siksi KRK on tullut pitkälle erikoistunut audio seurata markkinoiden teollisuusjohtajat. Katso kaikki tiedot

NAMM 2019 - KRK Rokit G4

Ensimmäiset 4 tuotetta näkyvillä

KRK-studiomonitorit

Ensimmäiset 45 tuotetta näkyvillä

KRK-subwooferit

Ensimmäiset 8 tuotetta näkyvillä

Tietoja KRK

KRK on yksi maailman arvostetuimmista nayton valmistaa tarkkuus ja rehellisyys design. KRK mielesta on tarkeaa, etta aanittajien on toimivalta kuulla hienovarainen hienoimmatkin Audio jaljentaminen.

KRK seuraamaan alueet alkavat ROKIT sarja. Edullisempia puolella mittakaavassa nama naytot ovat ihanteellisia makuuhuone-, projekti- ja pro studioissa. VXT sarja on seuraava askel ylospain, ihanteellinen pro aanitysstudio, broadcast studios ja vakava hanke studios enemman valtaa, enemman tarkkuutta ja asennusvaihtoehtoja.

Jos passiivinen monitori, KRK on R6, joka on passiivinen versio ROKIT 6. Se on ihanteellinen silloin olemassa vahvistin on jo kaytossa.