KRK-studiomonitorit

Gear4music.com

KRK monitoriit valmistaa vuonna 1986 perustettu KRK Systems, joka on erikoistunut luotettavien näyttöjen luomiseen, että insinöörit ja taiteilijat voivat faith siihen, ja jotka voivat tuottaa todellisen akustisen tulkinnan. Näin KRK luo, ja tästä syystä KRK on tullut alan johtajiksi tässä erittäin erikoistuneessa audiomonitorin markkinoilla. Katso kaikki tiedot

KRK Rokit G4 Studiomonitorit

Ensimmäiset 4 tuotetta näkyvillä

KRK-studiomonitorit

Ensimmäiset 32 tuotetta näkyvillä

KRK-subwooferit

Ensimmäiset 6 tuotetta näkyvillä

Tietoa henkilöstä KRK

KRK on yksi maailman arvostetuimmista näytönvalmistajista, jotka keskittyvät suunnittelun tarkkuuteen ja rehellisyyteen. KRK uskoo, että on tärkeää, että tallennusinsinöörit voivat kuulla toistettavan äänen kaikki hienovaraiset vivahteet.

KRK-näyttöalueet alkavat ROKIT- series. Mittakaavassa edullisemmalla puolella nämä tarkat monitorit sopivat ihanteellisesti makuuhuoneeseen, projektiin ja pienempiin pro studioihin. VXT- series on seuraava askel, joka sopii erinomaisesti pro-äänitysstudioihin, yleisradio-studioihin ja vakaviin projektihuoneisiin, joissa on enemmän tehoa, tarkkuutta ja enemmän asennusvaihtoehtoja.

Jos etsit passiivista näyttöä, KRK: lla on R6, joka on passiivinen versio ROKIT 6: sta. Se sopii erinomaisesti kaikkiin sovelluksiin, joissa olemassa oleva vahvistin on jo paikalla.