Yamaha MX61 Musiikintuotanto Syntetisaattori + Ilmainen Kantokassi

 • Video 1
638 € OVH 808 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • Sisältää ilmaisen kantokanssin hihnoilla Gear4Music:ilta, 61-koskettimen soittimille.
 • Yli 1000 motiivi dynaaminen ääniä.
 • Kannettava ja käyttäjä ystävällinen aikoa.
 • 16-osa monen Timbral ja 128-Note polyfonia.
 • Sisältää Cubase ja Steinberg Prologue Synth

Yamaha MX61 Musiikintuotanto Syntetisaattori + Ilmainen Kantokassi

- lisätiedot:

Yamaha MX61 on suunniteltu modernille muusikolle. Se tuo Yamaha MOTIF XS:n kuuluisat soundit saatavillesi edullisen, kannettavan ja tehokaan syntikan muodossa. Tämä vaikuttava soundipaletti on pakattu sulavalinjaiseen 61 sävelen runkoon, jotta se sopii tämän päivän liikkuvaan elämäntyyliin. Sen inspiroivien soundien ja useiden luovien toimintojensa ansiosta, MX61 on täydellinen lavalle, kotiin, studioon tai luokkahuoneeseen. Paketin mukana toimitetaan kantokassi.

Tuotteen viite: 36109

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

MX61 yhdistää hardware luotettavuutta ohjain joustavuutta antaa sinulle parhaat puolet on uraauurtava määrä edullisuus. Yamaha-MX61 yhdistyvät synth moottori rakennettu ääniä huippuA-luokanihe eri työasemat, USB valvottu koskettimisto ja USB audio, MIDI tietokoneen integraatio lisätoiminnot DAW ja VST ohjain ja voimakas musiikki tuotanto-ohjelmisto yhdessä sviitissä yhdeksi kätevä ja edullinen paketti. Vakavasti kevyt ja kannettava, MX61 saat inspiraatiota sinun musiikillisia ideoita nopeasti muuttua todellisuutta ja työkaluista.

Dynaamisen ja innostava äänet legendaarinen aihe ja hyvä näppäimistö, voit odottaa Yamaha sekoitus tehdä tämän synth ilo käyttää. Käyttäjä ystävällinen liitäntä ja kokonainen musiikki tuotantokapasiteettiin tarkoita, se voi käsitellä kaikenlaisia tehtäviä kehittyneen yhdentymisen Varauksen Yamaha MX ihanteellinen syntikkaCubase käyttäjille. Alkuun se kaikki pois MX61 on myös erittäin hyödyllinen, helppo kuljettaa Design niille mennä.

Yamaha-MX61 on myös varustettu toistaa ääni- ja MIDI suoraan USB-muistille kannettavaan musiikkisoittimeen, AUX-IN kautta tai stream ääntä yhteydessä DAW sisäänrakennettu USB liitäntä joten sinun olla häirintä pitkin sinun beats tai pohjakudosta hetkessä.

Yli 1000 aihe kuulostaa ja VCM vaikutukset

MX61 sarja sisältää yli 1000 ääniä johdettu suoraan kuuluisa Yamaha MOTIF XS-sarja. Realistinen akustisen kuulostaa piano, sähköpiano, jouset ja rummut monimutkainen 8-elementti synth kuulostaa MX61 on paras Motif XS ääniä heti käden ulottuvilla. Äänen valinta on helppo käyttää MX61 modernin käyttöliittymän ja hiljattain suunniteltu luokan valinta. Voit jopa muokata ja tallentaa omia ääniä laivalla.

MX61-syntetisaattori on varustettu VCM vaikutuksia, joka simuloida vintage mikseri piiri tasolla. 70-luvulla äänet tuodaan takaisin elämään, jäljittelevä ankara hankkia vintage äänet käyttöön näppäimistön legends aikakauden taajuuskorjain, flanger, phaser ja wah vaikutuksista.

Helppo jakaa /Layer Performance-tilassa välitön inspiraatiota

Performance-tilassa aiheet on aina ollut paikka löytää instant inspiraatiota ja MX61 ei ole eroa. Voit helposti yhdistää kaksi ääniä soittaa painikkeilla omistettu Jako ja kerros kunkin oman älykäs murtosoinnutin ja omistettu osa rumpu raidan luoda mielikuvia herättäviä esityksiä, jotka tuntuu koko bändi Soita näppäimistöllä. 128 suorituskyky-MX61 ovat käyttäjän muokattavissa, mutta tullut ohjelmoitu uusimmat Club ystävällinen beats.

16-osa monen Timbral ja 128-note polyfonia

Jokainen esitys sisältää kolme kuulostaa edellä, mutta täydellinen 16-osainen multi puitteet soittaa asetukset. Voit vaihtaa 16-osainen ei äänen katkaisemalla. 128 nuottia polyfonia on paljon nuotteja soitetaan tihein sekvenssejä sinun DAW. Nämä ominaisuudet tekevät MX61 sävyn generaattori ratkaisu livenä ja live-toisto DAW MIDI-raitoja.

Kaksisuuntainen USB Audio/MID vuorovaikutuksessa

MX61 ei ole vain control ohjelmisto DAWs ja VSTs; on myös ääniliitäntään. Liitä USB-kaapeli tietokoneeseen ja voit seurata kaikki äänet tietokoneen kautta MX61 kuulokeliitäntä tai kuunnella DAW-kappaleita MX61 yhteyden ulkoiseen studio valvoo tai mm pyydysten. MX61 äänimuuntimia valmistetaan musiikin sovelluksia, joten tietokoneen - jopa pelit - kaikki tulee kuulostamaan paremmalta, kun käytetään MX61 tuotoksena. MX61 käyttöliittymä on kaksisuuntainen, joten voit tallentaa sen sisäisiä ääniä suoraan tietokoneeseen ilman ikinä analoginen verkkotunnuksen mahdollisimman korkealaatuisia.

Laaja käytännön ohjauslaitteet VSTs ja DAWs & täydellinen analogiset ja digitaaliset liitännät

Yamaha MX on myös vankka nupit ja kestävä sisäisiä ääniä, DAW parametrien ja VST välineitä. Petollisen yksinkertainen käyttöliittymä yhdistetään kauko malli editori tietokoneeseen, niin kaikki VST omistat tai jokin uusi VSTs ostat voidaan helposti ohjata MX. Ovat kehittyneet yhdentymisen malleja käytettäväksi eri DAWs. Cubase käytettynä on jopa AI nuppi joten mitään parametria ohjataan suuri pyörivä encoder vain mousing yli. Ei ole koskaan ollut nopeammin koko control ja Cubase.

Lisäksi USB audio/MIDI-portti MX on USB-laitteen porttiin, joten voit liittää USB-laitteet MX tallennukseen ulkoinen muisti ja jopa toistaa äänitiedostoja suoraan USB-muistille. Jos haluat lisätä järjestelmään tabletti tai MP3-soitin vain yhteyden AUX-tulo, mini stereo-kaapelilla, ja olet valmis menemään.

Täydellinen sarja musiikin tuotanto-ohjelmisto mukana

MX-sarja on ainoa hardware synth sen hintaluokassa, jos mukana ohjelmisto musiikin tuotanto ohjelmistotyökaluja. Mukana Steinberg Cubase AI on 48 ääniraitoja ja 64 MIDI-raitoja, merkintä, sisäänrakennettu VST vaikutuksia, joten vain MX- ja AI voit suorittaa productions. Se jopa tulee mukana Steinberg Prologue ja Yamaha YC-3B urut emulaattori, niin sinulla on joitakin pakottavia VSTs päästä alkuun. Plus on kauko malli toimittajat perustaa valvonnan VSTs. Lopuksi Yamaha on työskennellyt joitakin kolmannen osapuolen kehittäjille varmistaa, että on täysin toimiva alustoihin toimittajat saatavilla release.

Ominaisuudet

 • Yli 1000 äänet motiivi-sarja
 • Varustettu VCM vaikutukset
 • Helppo jakaa /Layer Performance-tilassa välitön inspiraatiota
 • 16-osa monen timbral ja 128-note polyfonia
 • Laaja käytännön säätimet VSTs ja DAWs
 • Kaksisuuntainen USB Audio/MID-liittimen
 • Kevyt rakenne laatu Yamaha näppäimistö
 • Täydelliset analogiset ja digitaaliset yhteydet
 • 999 arpeggio mallit
 • 166MB sisäisen aalto ROM
 • Linja-sisääntulo ja WAV/MIDI tiedoston toisto
 • Kehittynyt synth editor
 • Täydellinen sarja musiikin tuotanto-ohjelmisto mukana (Cubase AI, YC-3B urut emulaattori, Steinberg Prologue analoginen synth)

Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.