Novation Bass Station II paketti, jossa laukku ja KRK KNS-6400 kuulokkeet

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
483 € OVH 572 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • Analoginen monosyntikka.
 • Perustuu klassinen basso Station.
 • Sisältää Novation basso Station laukku.
 • KRK KNS 6400 High Quality kuulokkeet.
 • Ihanteellinen Studio tai Live

Novation Bass Station II paketti, jossa laukku ja KRK KNS-6400 kuulokkeet

- lisätiedot:

Klassinen Novation Bass Station analoginen Synth muokattu 2000-luvulle! Kaksi suodatinta, kaksi oskillaattorit sekä kolmas osa oskillaattori, patch Tallenna ja täysin analoginen efektisektoria. Lisää step-sekvensseri, murtosoinnutin, full-kokoinen avaimet ja voimakas mukauttaminen-osiossa ja sinulla on ainekset synth, joka on rakennettu bassoa, mutta pystyy paljon enemmän. Tämä sisältää myös virkamiehen Novation Bass Station II pehmeä kotelo ja KRK 6400 kuulokkeet.

Tuotteen viite: 48997

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Novation basso Station II paketti sisältää

 • Novation basso Station II analoginen Synth
 • Virallinen Novation basso Station II laukku
 • KRK 6400 High Quality kuulokkeet

  Klassinen Novation Bass Station analoginen Synth muokattu

  Novation's basso Station II on analoginen mono-synth basso, mutta ääni-moottori, joka on monipuolinen tarpeeksi potkaista ulos terävä johtaa ja raikkaat murtosoinnut lahjakas. Se tuo parhaat elementit alkuperäinen BassStation uuden suunnittelu työstetty, mukauttaminen, vaikutukset, suodattimia ja kuten BassStation, mutta paljon paljon isompi.


  Signaalitie on puhdasta analoginen - kuten tehosteet-osassa. Laitteisto on tuotu esiin moduulien omistettu ruukut, kytkimet, liukusäätimiä ja painikkeet kaikki merkittäviä tekijöitä. Voit tallentaa ja muistaa laikkuja Bass Station II - sen mukana 64 tappaja factory presetiä tilaa 64 ääniä laitteisto ja voit tallentaa jopa enemmän model after sinun tietokone.

  Basso Station II on 25 full kokoinen avaimet, jotka ovat nopeus herkkä luovutettavissa jälkikosketus. Koska se on kehitetty synth-toiminta näppäimistön, jokainen avain yksilöllisesti jousitettu, joten se on kevyt kosketus ja erittäin reagoivien synth moottori. Basso Station II on täysin luokan yhteensopiva MIDI-laitteeseen MIDI i/o 5 pin din portteja yhteyden muiden MIDI ulkoiset ja tietokoneen USB.

  Oskillaattorit

  Bass Station II on rakennettu kolme analogista oskillaattorit ja kohinaa generaattori. On kaksi täysin riippumaton oskillaattorit sub-oskillaattori, kriittinen osa luoda rikas, analoginen bassoäänet. Oskillaattorit yksi ja kaksi ovat vaihdettavissa Sini, saha, neliö ja vaihteleva pulssi leveyden ja kolmeen Oscillator - sub osc - voidaan asettaa yksi tai kaksi oktaavia alla yksi oskillaattori. Se voi olla aukiolle, ehdoton tai kapea Pulssin leveys tuottaa tyypillisesti rasvaa basso ääni.


  Happo ja klassinen suodattimet

  Voit valita kaksi erillistä suodatinta - happo- tai Klassinen - jokaisella on rakennettu overdrive painamalla suodatin sävyjä kuiva, lämmin kurja! Klassinen basso Station suodatin voi vaihtaa alipäästösuotimen ylipäästö ja yhtyeen saapuessa 12 tai 24dB rinteitä. Happo suodatin perustuu diodi tikkaat suodattimen mallin, joka tarjoaa tyypillisesti 303-esque ääni, joka on suunniteltu kohinasalvalla!

  Kaksi vaikutukset

  Bass Station II on kaksi vaikutusta (ei sisällä suodatin overdrive). Analoginen vääristymä ajaa piirilevyn komponentteja lisätä uudet taajuudet ääni. Bass Station II särö toiminto lisätä lempeä lämpö, likainen rakeisuus ja kaikki siltä väliltä. Toinen vaikutus on Osc suodatin Mod, joka luo erottuva FM-tyyppinen ääni käyttämällä oskillaattori kaksi moduloida suodattimen taajuus. Tämä on erittäin hyvä rapeita, ääni Silppuleikkuu vaikutuksia , jotka merkittävästi lihottaa basso ja johtaa laastaria.

  Mukauttaminen

  On olemassa kaksi kirjekuori generaattorit ja kaksi Matala taajuus oskillaattorit (LFOs). Ensimmäinen kirjekuori on ADSR amp kirjekuori ja toinen mod kirjekuori , jonka avulla voidaan moduloida suodattimen taajuus, oskillaattori piki ja osc Pulssin leveys. LFO: yksi on omistettu piki mukauttamisen LFO kaksi käytetään muuntamaan osc Pulssitaajuus leveys ja suodatin. Vaikka se näyttää tällä hetkellä neljä LFO aaltomuotoja, LFO surmasi toiminto voidaan vapaasti veistää LFOs tasaisempia aalto-muotoja.

  Arpeggiator ja Step-sekvensseri

  Basso Station II Arpeggiator ja Step-sekvensseri on tappaja suorituskyky ja työkaluja. Arp voidaan ohjata läpi 32 eri rytmisessä kuvioita kytkettävissä oktaavin erilaisia eri suuntiin. Voit myös käydä Step-sekvensseri. Jopa neljä sekvenssejä voi pelit - legato ja lepää - ja soitti takaisin käyttää mitä tahansa näistä 32 rytmisessä kuvioita. Sekä saada ideoita nopeasti ja ohjelmointi suorituskykyä sekvenssejä, tämä on loistava tapa esikatsella laastaria, kun muokkaat niitä.

  Ominaisuudet / tekniset tiedot

  • Analogisyntsan: upouusi versio klassinen BassStation
  • Kaksi erillistä analogista suodattimet: upouusi happo suodatin liittyy Klassinen alkuperäisten BassStation suodatus
  • Bass Station II mukana 64 tehdas laastarit ja vielä 64 käyttäjä lähtö. Patch dumpata avulla arkisto ja vaihtaa ääniä
  • Kuvio-pohjainen Step-sekvensseri ja Arpeggiator
  • Analogisyntsan layout sisältää dedicated valvonnan kaikki tärkeimmät parametrit
  • Kaksi oskillaattorit plus lisää Sub-oskillaattori
  • Analoginen näppäimellä: basso Station II sisältää täysin analoginen vääristymiä ja suodatin-modulaatio efekti ja erillistä suodatinta overdrive lisätä aggressiivinen, rapeita äänenlaatu
  • Joustava mukauttaminen 2 kirjekuoret ja 2 LFOs
  • MIDI sisään/ulos ja USB-liitäntä
  • Jälkikosketus syntikkasoittajille synth toiminnasta

 • Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
  Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.