Coppergate Vaskipuhaltimet

Gear4Music.comGearmusicin vaskipuhallin tuotevalikoima lanseerattiin vuonna 2007, ja se nimettiin Yorkin kaupunginmuurien sisällä olevan historiallisen kadun mukaan. Coppergate Katu on kuuluisa sen viikinki käsityöperinteestään, ja sen nimi ilmentää samoja taidon ja tekniikan periaatteita, jotka kuuluvat myös kaikille Coppergate instrumenteille.

Coppergaten tuotevalikoima sisältää trumpetit, kornetit, tenori-, baritoni-, ja käyrätorvet, eufoniumit, pasuunat ja tuubat, tarjoten monipuolisen valikoiman premium-luokan vaskipuhaltimia, jotka mahdollistavat niiden soittajien siirtymisen seuraavalle musiikin tasolle.

Coppergaten vaskisoittimet ovat elegantteja ja hyvin viimeisteltyjä. Ne on valmistettu käsityönä tarkkojen vaatimusten mukaisesti, ja ne tarjoavat ammattitason laatua ja soitettavuutta. Coppergate-instrumentit tuovat tehoa ja kantavuutta, joissa säilyy näiden soittimien pyöristetty äänensävy, tehden niistä ihanteellisia instrumentteja vaativille muusikoille.

Yhdistämällä perinteisen rakentamistekniikan ja nykyaikaisen valmistusteknologian, Gear4musicin Coppergate vaskipuhaltimet tarjoavat ennennäkemätöntä korkeaa ja tasaista laatua.

Coppergate Vaskipuhaltimet

Ensimmäiset 30 tuotetta näkyvillä