Behringer

Gear4music.com

Behringer on perustettu vuonna 1989 ja yhtiöstä on tullut vuosien varrella yksi maailman menestyksekkäimmistä pro audio-yrityksistä. Katso kaikki tiedot

Behringerin myydyimmät tuotteet

Ensimmäiset 22 tuotetta näkyvillä

Tietoja Behringer-yhtiöstä

Behringer on nopeasti kasvanut yhden miehen yrityksestä yhteen maailman suurimmista ja tunnetuimmista ammattimaisia musiikki- ja audiolaitteita myyvistä yhtiöistä, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman erityyppisiä ja eri käyttötarkoituksiin sopivia audiotarvikkeita.

Behringerin filosofiaan on aina kuulunut korkealaatuisten audiolaitteiden tarjonta edulliseen hintaan. Behringerin UCA222 USB interface on tästä erinomainen esimerkki - sen avulla voi helposti kytkeä useampia soittimia ja miksereitä tietokoneeseen ja nauttia upeasta tallennus- ja äänentoistolaadusta.

Behringerin valikoimaan kuuluu myös 'truth studio reference' -monitorit, joita arvostavat ja käyttävät planeetan parhaimpien korvien omistajat.

Behringiltä saa kaiken kitaravahvistimista signaaliprosessoreihin, ja Gear4Music.com tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman Behringin huipputuotteita huippuhintaan.