Novation Launchpad S kontrolleripaketti, mukana Ableton Lite ja kotelot

  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
153 € OVH 194 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

  • Novation Launchpad S Control paketti.
  • Launchpad S USB MIDI-ohjaimen.
  • Käynnistää Control, tarjoaa 16 pulssianturit.
  • Sisältää 2 mukautetun suunniteltu tapausta.
  • Ableton Live Lite 9 ja 1 GB silmukoita ja näytteet.

Novation Launchpad S kontrolleripaketti, mukana Ableton Lite ja kotelot

- lisätiedot:
Launchpad Control paketti on suunniteltu täydellinen kumppani Ableton Live. Tämä pakkaus sisältää Launchpad S, käynnistää Control, Ableton Live Lite 9, 1 GB ääniä ja mukautetun suunniteltu kahdessa. Launchpad S Control paketti voit tehdä musiikkia nopeasti ja intuitiivisesti ilman pitää ehtiä ajaksi hiiri. Samanaikaisesti ohjata välineitä, mikseri, vaikutuksia, käynnistä kierto ja soittaa rummut/melodioita. Sinun myös olla turvallisesti tietäen, että kun matkustamisesta ja keikat sinun ohjaimet ovat turvassa suojaava tapauksissa.

Tuotteen viite: 46016

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tämä pakkaus sisältää

Launchpad S

Olitpa DJ, muusikko tai studio tuottaja, Launchpad antaa sinulle kaikki sinun täytyy käyttää ohjelmiston suoraan kättelyssä. 64 painikeruudukon avulla voit käynnistää ja manipuloida videoleikkeitä, laukaista silmukoita, tulen pois vaikutukset, mikseri - ja paljon muuta. Siinä on Ableton Live ohjelmisto (Launchpad Edition), joidenkin maailman top DJ: T ja tuottajat. Launchpad S katkaisevat silmukoita ja tehosteita uuden Novation Launchpad sovellus iPad.

Launchpad S - Launchpad seuraavan sukupolven

Launchpad on täysin kannettava. Koukussa jopa tietokone - tai iPad - USB, se on täysin väylästä (ei tarvitse pistorasiat) ja se on kevyt ja helppo jotta ajaa johonkin. Launchpad S on MIDI luokan yhteensopiva, joten se toimii MIDI-ohjelmistoa Mac tai Windows PC ja toimii iPad kautta Camera Connection Kit (ei mukana): Launchpad S muuntaa iPad osaksi grid-pohjaisten musiikkijärjestelmä - ei lisää virtalähdettä tarvitaan, ampua kotona ja ilakoida.

Novation Launchpad iPad ® sovellus

Novation on luonut Launchpad app iPad, joka on täysin itsenäinen musiikin tekemiseen ja suorituskyvyn kokemus. Tämä ei ole ohjelmiston valvonta sovellus, se isännöi omia ääniä ja voit laukaista silmukoita Launchpad S laitteisto. On myös monia vaikutuksia, jotka voidaan laukaista Launchpad's painikkeita, myös suodattimia, hilloja ja rumpu roll-tyylinen vaikutuksia. Ne voidaan käynnistää yhdessä luomaan uskomattoman voimakas esiintymisiä.

Launchpad S ja FL Studio

Launchpad S integroituu FL Studio performance-tilassa, joten voit käynnistää leikkeitä ja saada käytännön valvonnasta FL Studio suorituskyvyn uuden vyöhykkeen ominaisuuksia. Painikkeilla voit hahmotella pulssia kanssa drum telineisiin ja liittää lisätoimintoja. Voit määrittää lähes minkä tahansa musiikkia Softwareen käyttämällä Novation's palkittu "Automap" control-ohjelmisto - ja Launchpad S on täysin MIDI class-yhteensopiva niin se ajetaan MIDI-hakemuksia.

Käynnistää Control

Kestävä ja pienikokoinen, käynnistää Control, on 16 luovutettavissa nupit, kahdeksan käynnistää pads ja neljä toimintanäppäinten. Nupit hallittavuus nesteen taso, suodattimet ja vaikutuksia, vaikka kolmen värin käynnistää pads mykistää, aktivoida efekti ja jopa käynnistää leikkeitä tai kohtauksia.

Käynnistää Control tulee Ableton Live Lite, ja kaikki suuret levy-ohjelmisto toimii. On myös yhteensopiva iPadin kanssa, vain käyttää voimakas Launchpad ohjelma Novation.

Täydellinen ottelu Launchpad

Käynnistää Control ulottuu Launchpad ohjaimen lisääminen 16 nupit, painikkeet ja 8 ominaisuuksia pads. Chnage tapa tuottaa ja hoitaa, käyttää niitä yhdessä yhteensä käytännön valvonta mikseri, instrumentteja ja tehosteita.

Enemmän valvontaa kuin mitä silmä

Ohjaimet eivät pysähdy siellä, käynnistää Control on pari temppuja hihassaan. Kahdeksan factory ja kahdeksan Käyttäjämallien avulla voit hallita useita instrumentteja ja tehosteita heti, ilman remapping nomatter mitä ohjelmiston!

Käynnistää Control ja Launchpad App

Novation's Launchpad-ohjelman avulla voit tuottaa ja hoitaa musiikki heti, kun liität käynnistää Control iPad. Väylästä, voit käynnistää näytteitä, vaikutukset ja lisäksi Novation työskentelevät päivityksiä, jotka voit tuoda omia sämplejä jakaa luomuksesi, päästä käsiksi perusasiat nyt ja vapauttaa erinomaisia esityksiä tulevaisuudessa!

Toimii kaikki suuret levy-ohjelmisto

Täysin yhteensopiva luokan käynnistää Control voidaan kaikki suuret levy-ohjelmisto Mac tai PC, mukaan lukien Pro Tools, Cubase Reason, logiikka ja FL Studio. Version Ableton Live Lite, V-asema ja basso asema pehmeä syntikoita ja laaja Loopmasters Kirjasto ovat kaikki mukana.

Sisältää ohjelmiston ja yksilölliseen tapauksissa

Lunachpad S paketti sisältää Ableton Live Lite 9 - musiikin tuotanto-ohjelmisto käyttää lukemattomia johtavia taiteilijoita tuottaa ja hoitaa - ja 1GB-lta ammattilaisen ääniä Loopmasters.

Laitteisto koostuu Ableton Live ja FL Studio ja muut suuret levy ohjelmistojen Mac- ja PC-yhteensopiva. Launchpad S ja käynnistää Control ovat täysin luokan yhteensopiva plug and play-laitteet - ohjainta ei tarvita. Mukautettu tarra paketti mukana voit muokata Launchpad S Control paketti suosikki ohjelmisto. Myös yhteensopiva Novation aloittaa App.

Custom suunniteltu kotelot pitää Launchpad S ja käynnistää Control sekä siisti että secure keikka laukku ja on suunniteltu nopeasti pakata ja purkaa.

Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.