Mackie Thump TH-15A Aktiivikaiutin ja Kaiutinlaukku

224 € OVH 452 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • 300W Wooferi, 100W Kompressio-Ohjain
 • Kevyt Rakenne, Helposti Kannettava
 • Laadukas D-Luokan Nopean Palautuksen Vahvistus
 • Säädettävä 3-Kaistainen Taajuuskorjain
 • Mackie Active Electronics Täydelliseen Järjestelmän Optimointiin

Mackie Thump TH-15A Aktiivikaiutin ja Kaiutinlaukku

- lisätiedot:

Monipuolinen jo designinsa puolesta, Mackie TH-15A tarjoaa käyttäjän säädettävissä olevan 3-kaistaisen taajuuskorjaimen äänensävyn valvomiseksi ja koska se voidaan asentaa sekä pylvääseen että tai käyttää kiilana, niin Thump TH-15-a todellakin edustaa parasta saatavilla olevaa hinta-laatu-suhdetta täydelliselle lavaratkaisulle.Suojaa ja kuljeta Mackie Thump TH15 kannettavaa kaiutintasi aidossa Mackie kaiutinlaukussa, joka sisältyy tähän tarjouksen.


Huomaa: kuvassa oleva teline ei sisälly pakettiin.Tuotteen viite: 29422

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Sama Mackie tiimi, joka tuotti myydyin Mackie SRM450v2 suunnittelema Mackie Thump TH-15A tarjoaa syvän low-end ja todellista valtaa kevyt muotoilu on erittäin kannettava. D-luokan nopeasti Recovery vahvistus työntää 400 wattia virroitettu korkean taajuuden puristus kuljettaja ja basso-jytinä 15"bassoelementti. Plus, Mackie aktiivinen käsittely, mukaan lukien tarkkuus jakosuodin ja ohjaimet ajan mukauttamiseen tarjoaa yhteensä optimointi järjestelmän tehokkuutta.

Enemmän kuin vain kaiutin kaappi

TH-15A on sisäänrakennettu power amp-se on kaksi 300-wattia 15"bassoelementti ja 100-wattia korkean taajuuden puristus kuljettaja. Mackie D-luokan nopeasti Recovery matalien taajuuksien vahvistin ajaa bassokaiutin tehokkaammin ja vähemmän lämpöä sivutuotteena kuin muut kaiutint. Mutta paljon enemmän menee Mackie kaiutin muotoilu kuin vain vahvistimet. Mackie aktiivinen tekniikka (perustuu suositun srmv2 liittyvät paketit sarjan) jakaa kautta tarkkuus 2-tie jakosuodin taajuudet aika kohdistaa joten matalataajuiset signaalit ja korkean taajuuden signaalit saapuvat synkronoituina jokaisen jäsenen yleisö. aktiivinen pakkaus tarjoaa ensimmäinen puolustuslinja ajurit ja lämpö piirit suojaa vahvistimet ja virtalähde olisi asiat get liian kuuma. Sähköisten järjestelmien työt yhdessä dynaamisesti tuottaa erinomaisen äänenlaadun aiemmin ole tässä hintaluokassa.

Siirrettävyys täyttää monipuolisuus

Ei vain on TH-15A erinomainen PA kotelo se tekee myös erinomainen seurata wedge-vain antaa sen puolella kaappi ja voimakkuutta. Kompakti, kevyt tarkoitetaan nolla kanta traktorissa korkea napainen tai lastaaminen van. TH-15A laaja taajuusvaste tekee siitä ihanteellisen kuin näppäimistö, laulu tai jopa basso näytön. Thump on uskomattoman sileä vastaus ja hajonta eri taajuuksia, joten voit käynnistää ilman pelkoa korviasärkevä palautetta.

Sonic poikkeuksellisen

TH-15A powered kaiuttimet laittaa ulos valtava määrä äänen niiden koon ja hintalappu. Kaksisuuntainen siirretty suunnittelu tuottaa runsaasti määriä rinnassa nostattavan basso ja sen 1 "pakkaus kuljettaja varmistaa sujuva, laaja hajonta. Me jopa lisätä 3-kaistainen sointisäätö panoksensa antaa sinulle kaikki tonaalinen valvonta voisi koskaan halua saatavilla 15dB Boost tai leikata 80Hz (matala hylly), 100Hz-8 kHz (sweepable mids) ja 12kHz (korkealla hyllyllä). TH-15A erittäin monipuolinen taajuuskorjain voit lisätä ylimääräistä thump että bassorumpu, tuoda esiin hellepäivä hi-hatut, lisää pop-laulu tai oikea akustinen poikkeavuuksia huoneessa.

Suojaaminen Investment

Koska tiedämme teidän vaativat eniten kaiuttimista, lisäsimme ylimääräistä piiri pitää TH-15As suorittaa parhaimmillaan vaikka sysätään todella kova pitkiä aikoja. Jokaisella kuljettajalla on oma avoin pakkaus piirin, joka suojaa niitä haitallisilta ohimenevä huiput. Poikkeamille suodatin, juuri ennen matalien taajuuksien vahvistin suojaa bassokaiutin alhaisimmillaan out kun low-end toimii mahdollisimman tehokkaasti. Tämä tarkoittaa sitä, te kanisteri humauttaa heidät kova ilman pelkoa lämpövaurio. Tiedämme, että asiat voi saada melko kuuma, todellisessa maailmassa, joten jos elektroniikka ylikuumenemisen, erillinen lämpö kytkimet aktivoida ja sammuttaa korkean tai matalan taajuuden vahvistimet, kunnes ne jäähtyä. Nämä ylimääräiset suojaukset varmistaa pitkän käyttöiän ja upealta kuulostavan kaiuttimet voi aina luottaa.

Ominaisuudet ja tiedot:

Lisätietoja Mackie Thump TH-15A aktiivinen kaiutin, Lataa PDF alla olevasta linkistä.

 • Vahvistin: 400 W äärimmäisen tehokas nopea elpyminen vahvistus
 • Anturit:Korkean tuotoksen muuntimet
 • Woofer: 15"korkean tarkkuuden bassokaiutin
 • Kuljettaja: 1 "pakkaus kuljettaja
 • Crossover:Precision edestakainen jakosuodin
 • Anturi:Anturin aikaa tasaus
 • Taajuuskorjain: Käyttäjä voi säätää 3-kaistainen ääriviivat taajuuskorjain sweepable Keskitaajuus
 • Syöttö:Suora yhteys ja yksi mikrofoni Mic/Line-tulo
 • Kotelo:Kova, iskunkestävä polypropeeni kotelo
 • Sovellukset:Vapa mountable ja lattian wedge-mahdollisuus
 • Siirrettävyys:Erittäin kevyt ja kannettava
Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.