DISC Behringer CMD mikro DJ-ohjain

68 € OVH 76 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • Kaikki mitä tarvitset DJ pienikokoinen koko.
 • Kosketusherkkä kilpi.
 • Useita Cue-pisteitä.
 • 45 mm Kanal-Fader.
 • Hintaan sisältyy Deckadance LE DJ-ohjelmisto lahjakortti

DISC Behringer CMD mikro DJ-ohjain

- lisätiedot:
Behringer CMD mikro DJ-ohjain on pienikokoinen 2-kannelle USB-väylästä DJ MIDI-ohjaimen avulla hipaista-altis kilpi. Erittäin edullinen ja kannettava edullinen DJ Control ratkaisu on tarkoitettu tietokoneelle tai iOS-pohjaisia laitteita, antaa sinulle kustannustehokas DJ-ohjain kaikkia toimintoja sinun Rock joukosta. Älä mene lankaan sen pieni koko ja vielä pienempi hintalappu CMD mikro DJ-ohjain toimittaa kaikki toiminnot kalliimpiin ohjaimet sen kannettava koko lisättyä monipuolisuutta. Yhteensopiva suosituin DJ-ohjelmisto, CMD mikro DJ-ohjain on täydellinen DJ ratkaisu kenellekään etsii sopivan ohjaimen. Olitpa juuri aloittamassa tai jo kokemusta DJing, CMD mikro DJ-ohjain tarjoaa kaiken mitä tarvitset aloittaessasi ilman tarvetta ylimääräistä kaapeleiden ja laitteiden.

Tuotteen viite: 33312

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Hyvin yhteen

Kysytyimpien ominaisuudet atk-pohjainen laite on iOS yhteensopivuus, olipa se Mac-tietokoneeseesi tai Apple-laitteen (kuten iPads) ultra-liittää lujasti CMD mikro-ohjain mahtuu. Joten voit yhdistää ja asennus helposti CMD mikro-ohjain tarjoaa optimaalinen yhteensopivuus lähes kaikki halpa tietokonejärjestelmän käytettävissä, onko olet Windows- tai Mac-käyttäjä. Se tekee plug and play yhteyden määrittämiseen ja pelaamisesta helpompaa kuin koskaan ennen, kytke ohjaimen tietokoneeseen USB-portin kautta ja siellä mennään! Kaikki asetettu ja valmis tänään, ilman tarvetta asentaa ajurit.

Vertaansa vailla äänenlaatu

Kardioidi ja poikkeuksellisen tasaisen vasteen C1-u tehdä ihanteellinen eri ammattimaisen sovelluksia. Välineistä laulu C1-U tarjoaa premium laatua äänentoiston pienikokoinen, helppo apu yksikkö. Taulu taajuuksia on ensiarvoisen tärkeää kondensaattorimikrofonien, keinona, joka taajuudella kiinni on mahdollisimman lähellä sen luonnollinen ääni kuin mahdollista. Erittäin hiljainen kierros tarkoittaa minimaalinen toimintaääni ja kyky käsitellä äärimmäisen dynaaminen koko matkan ylös 136 dB.

Ilmainen Deckadance 2 LE DJ-ohjelmisto

Behringer on ystävällisesti sisällyttänyt Lataa voucher Image-Line Deckadance 2 LE DJ-ohjelmisto. Deckadance 2 LE DJ-sovellus on suunniteltu tarjoamaan sinulle ulkoinen ohjelma käynnistettyäni ja katsella valittua musiikkia tietokoneen näytöllä. Tehokas käyttöliittymä ja monia toimintoja kohteliaisuuksia ohjain antaa sinulle laajennettu ohjaus mahdollisuuksia. Ohjelma voidaan myös saumattomasti integroida erilaisia suosittuja DAW sovelluksia jopa aiempaa laajemmin valvontamahdollisuuksia.

Ominaisuudet

 • 45 mm:n faderit kanaville, crossfader ja pitch Fader luonnollisemmalta DJ-friendly tuntuu
 • Image-Line mukana tosite Deckadance LE DJ-ohjelmisto
 • Yhteensopiva suosittu DJ-ohjelmisto kuten Native Instruments Traktor *, Serato aikakoodaus Live *, Ableton Live * ja muut MIDI-yhteensopivat ohjelmat
 • Kosketusherkkä kilpi mahdollistaa piki-taivutus ja raapiminen
 • Erittäin kannettava ja edullinen DJ-ohjaus ratkaisu tietokoneet tai iOS-pohjaisia laitteita
 • USB-väylästä
 • Class-yhteensopiva MIDI avulla plug and play kaikki MIDI-ohjelmistot
 • Hoikka pöydälle sopiva muotoilu ajaksi lopullinen portability
 • Korkealaatuiset komponentit ja poikkeuksellisen tukeva rakentaminen takaavat pitkän käyttöiän

Lisätietoja CMD mikro DJ-ohjain Katso PDF edellä.

* = Deckadance on kuva Line BVBA tavaramerkki. Kaikki kolmannen osapuolen tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Niiden käyttö merkitsee myöskään väitettä tavaramerkin tai kuuluminen omistajan ja MUSIC Group. Tuotteiden nimet mainitaan ainoastaan viitteenä yhteensopivuus, vaikutukset ja/tai komponentteja.