Takuut

Rahat takaisin -takuumme lisäksi kaikissa tuotteissamme on perusvaihtoehtona kahden vuoden takuu. (11 huhtikuuta 2017 ja jälkeen). Jos huomaat tuotteessasi vian, me joko korjaamme sen nopeasti tai lähetämme sinulle korvaavan tuotteen: jos korvaavaa tuotetta ei löydy tai vika on liian vaikea korjata, saat rahasi takaisin.

Viallisten tuotteiden palautusasioissa ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa returns@gear4music.com. Katso kaikki tiedot

Laajennettu takuu

Gear4music laajennettu on parempi vaihtoehto ja on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoisemman suojan verrattuna perustakuumme tai muiden vähittäismyyjien ja valmistajien tarjoamiin perustakuuvaihtoehtoihin.

Gear4music:in laajennetun takuun kohokohtia ovat:

 • Takuu on voimassa kuusi vuotta toimituspäivästä alkaen
 • Nouto ja toimituskulut sisältyvät kaksi ensimmäistä vuotta
 • Takuu on siirrettävissä, jos tuote myydään edelleen
 • Laina laitteet toimitetaan, jos tuote ei ole korjattu 30 päivän kuluessa
 • Korvaus laitteet toimitetaan, jos tuote ei ole korjata 60 päivän kuluessa
 • Jos tuotetta ei ole käytetty voidaan rilaus peruuttaa 30 päivän kuluessa ja milloin tahansa sen jälkeen pro-rata alennusta vastaan
 • Saa 50 % rahana takaisin 5 vuoden takuu kustannuksista, mikäi ette ole käyttäneet ko. vaihtoehtoa ostettanne sen!

 • Tämä pidennetty takuu on lisä Gear4music:in ja valmistajan perustakuuehtoihin ja Gear4music:in kauppa käyttöehtoihin. Lausunnot tai artiklat näissä ehdoissa EIVÄT vaikuta tai rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi kuluttajasopimuksiin (tiedot, peruutus ja lisämaksuja) kuten on määritelty "EC Consumer Contracts Regulations" 2014-määritelmässä.

  Täydelliset tiedot laajennetustamme takuusta on luettavissa tästä.

  Nouto- & palautuskustannukset

  Perustakuu:
  Jos tavarat vioittuvat ensimmäisen kuuden kuukauden aikana ostostasi, noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin ilmaiseksi. Nouto tapahtuu läheisestä palvelupisteestä tai osoitteesta jonka valitsette, riippuen mikä palvelu on alueellanne tarjoolla. Kuuden kuukauden omistuksen jälkeen joudumme veloittamaan nouto- ja palautuskulumme. Tämä koskee sekä Britanniaa että kansainvälisiä tilauksia.

  Britannian laajennettu takuu:
  Jos tavarat vioittuvat kahden ensimmäisen vuoden aikana noudamme tavarat ja toimitamme ne sinulle takaisin ilmaiseksi. Nouto tapahtuu läheisestä palvelupisteestä tai osoitteesta jonka valitsette, riippuen mikä palvelu on alueellanne tarjoolla. Kahden vuoden omistuksen jälkeen veloitamme nouto- ja palautuskustannukset.

  Kansainväliset laajennetut takuut:
  Muualle kuin Britanniaan toimitettavien tilauksien laajennetun takuun ehdot saattavat vaihdella maan mukaan 1-2 vuoden välillä ja se ilmoitetaan selvästi. Jos tavaroihin tulee vika yhden tai kahden vuoden kuluessa, me noudamme tavarat ja toimitamme ne takaisin ilmaiseksi. Kahden vuoden jälkeen veloitamme nouto- ja palautuskustannukset.

  Korjausaikataulu

  Pyrimme korjaamaan laitteen mahdollisimman ripeäasti, mutta ellemme saa tuotetta korjatuksi 60 päivän kuluessa, lähetämme sen tilalle korvaavan tuotteen veloituksetta.

  Otathan huomioon:

  Takuun ehdot eivät sisällä tuotteita, jotka ovat vioittuneet väärän käytön tai käsittelyn, itse aiheutetun harmin vuoksi - muusta syystä kuin valmistusvian takia. Jos palautettu tuote osoittautuu virheettömäksi, ja on "Rahat takaisin" -takuuajan ulkopuolella, palautamme tuotteen sinulle pientä maksua vastaan. Suosittelemme myös, että vakuutat tavarasi.