Yamaha-soittimet

Gear4music.com

Yamahan nimi tuo mieleen luotettavuuden - voit siis olla varma, että Yamaha-soittimesi suorituu tehtävistään kunnialla joka ikinen päivä. Yhtiö keskittyy ennen kaikkea kosketinsoitinten, sähkörumpujen ja akustisten kitaroiden valmistukseen. Muista, että kaikki Gear4musicilta hankitut soittimet tulevat kahden vuoden takuulla. Katso kaikki tiedot

Yamahan Myydyimmät Tuotteet

Ensimmäiset 30 tuotetta näkyvillä

Tietoja Yamahasta

Yamahan juuret voidaan jäljittää vuoteen 1887, jolloin Torakusu Yamahaa pyydettiin korjaamaan paikallisen koulun urut. Hän päättikin rakentaa itse sellaiset, ja niin Yamaha-legenda sai alkunsa. Jatkuvan innovaation ja teknologisen johtamisaseman ansiosta Yamahasta on tullut maailman suurin ja menestyvin laatusoittimien valmistaja.

Yamaha-pianoja, vaski- ja puupuhallinsoittimia ovat soittaneet monet maailman huippukonserttiesiintyjistä, ja yrityksen musiikintuotantolaitteita löytyy monista maailman johtavista äänitysstudioista. Yamaha lanseerasi kosketinsoitinmallistonsa 1980-luvulla, minkä jälkeen kosketinsoittimista on tullut yksi yrityksen parhaiten myyvistä musiikki-instrumenteista ja tämän päivän koskettimet kuten PSR-sarja jatkavat tätä suuntausta.

Siirryttyään sähköisten lyömäsoittimien markkinoille, Yamahan DTXplorer-setistä on tullut erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa, sillä tämä yksinkertaisella ja pienikokoisella muotoilulla varustettu setti tarjoaa huippulaatuisia soundeja.Gear4musicilla on laaja valikoima Yamahan tuotteita varastossaan, joten olemme varmoja, että tulet löytämään tuotteen, joka on oikea juuri sinulle.