Yamaha-soittimet

Gear4music.com

Yamahan nimi tuo mieleen luotettavuuden - voit siis olla varma, että Yamaha-soittimesi suorituu tehtävistään kunnialla joka ikinen päivä. Yamahan luottotuotteet ovat ennen kaikkea kosketinsoittimet, sähkörummut ja akustistet kitarat.Lisäksi kaikki Gear4musicilta hankittuihin soittimiin kuuluu kahden vuoden takuu. Katso kaikki tiedot

Yamahan Myydyimmät Tuotteet

Ensimmäiset 28 tuotetta näkyvillä

Tietoa Yamahasta

Yamahan juuret voidaan jäljittää vuoteen 1887, jolloin Torakusu Yamahaa pyydettiin korjaamaan paikallisen koulun urut. Hän päättikin rakentaa itse sellaiset, ja niin Yamaha-legenda sai alkunsa. Jatkuvan innovaation ja teknologisen johtoaseman ansiosta Yamahasta on tullut maailman suurin ja menestyvin laatusoittimien valmistaja.

Yamaha-pianoja, vaski- ja puupuhallinsoittimia ovat soittaneet monet maailman huippukonserttiesiintyjistä, ja yrityksen musiikintuotantolaitteita löytyy monista maailman johtavista äänitysstudioista. Yamaha lanseerasi kosketinsoitinmallistonsa 1980-luvulla, minkä jälkeen kosketinsoittimista on tullut yksi yrityksen parhaiten myyvistä musiikki-instrumenteista, ja tämän päivän koskettimet kuten PSR-sarja jatkavat tätä suuntausta.

Siirryttyään sähköisten lyömäsoittimien markkinoille, Yamahan DTXplorer-setistä on tullut erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa, sillä tämä yksinkertaisella ja pienikokoisella muotoilulla varustettu setti tarjoaa huippulaatuisia soundeja. Gear4musicilla on laaja valikoima Yamahan tuotteita varastossaan, joten olemme varmoja, että tulet löytämään tuotteen, joka on oikea juuri sinulle.