Fender-kitarat

Gear4music.com

Fender-kitaroita näkyy konserttilavoilla eri puolilla maailmaa. Fender on tunnettu laadustaan ja innovatiivisesta lähestymistavastaan. Tästä johtuen näetkin Fenderin soittimia parhaimpien muusikkojen käsissä. Gear4music kuuluu Fenderin Showcase Premium -jälleenmyyjiin, minkä ansiosta löydät meiltä valtavan valikoiman Fender-varusteita. Tämän lisäksi tarjoamme kahden vuoden takuun kaikille ostoksillesi! Katso kaikki tiedot

Fender bestsellerit

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Fender-uutiset

Fender perustettiin California, Leo Fender 1946 ja koska mennyt kosketa ja muuntamiseen lähes kaikki musiikin Tyylilaji-rock'n'roll maan ja western, jazz blues ja paljon muuta.

Kaikki aloittelijoista työelämän kaikkein suosittu ja kehutun taiteilijoiden ja taiteilijoiden käyttänyt ja jatkaa käyttöä fender kitarat ja ampeeria, tekeminen Fender revered musiikki teollisuuden nimen lisäksi kulttuurin kuvaketta.

Vuoden aikana Fender on tehty valinta soitin monet koko ajan, mukaan lukien Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton ja paljon enemmän taiteilijat lahjakkaita ja vaikutusvaltainen kitaristit. Gear4music.comissa meillä on suuri valikoima Fender-kitarat, Bassot, akustinen kitara, vahvistimet ja tarvikkeet joitakin alin hinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.