Fender-kitarat

Gear4music.com

Fender-kitaroita näkyy konserttilavoilla eri puolilla maailmaa. Fender on tunnettu laadustaan ja innovatiivisesta lähestymistavastaan. Tästä johtuen näetkin Fenderin soittimia parhaimpien muusikoiden käsissä. Gear4music kuuluu Fenderin Showcase Premium -jälleenmyyjiin, minkä ansiosta löydät meiltä valtavan valikoiman Fender-tuotteita. Tämän lisäksi tarjoamme kahden vuoden takuun kaikille ostoksillesi! Katso kaikki tiedot

Fenderin parhaiten myyvät

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Fender-tietoa

Fender perustettiin Kaliforniassa vuonna 1964 Leo Fenderin toimesta. Sen jälkeen yhtiö on vaikuttanut lähes jokaiseen musiikkityyliin rock'n'rollista countryyn, jazzista bluesiin ja moneen muuhun.

Kaikki aloittelijoista suosituimpiin ja kehutuimpiin artisteihin ja esiintyjiin ovat käyttäneet ja jatkavat Fender-kitaroiden ja -vahvistimien käyttöä. Sen vuoksi Fender on paitsi arvostettu musiikkiteollisuuden nimi, myös kulttuuri-ikoni.

Vuosien aikana Fender on ollut monien lahjakkaimpien ja taitavimpien kitaristien valinta, mukaan lukien Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton ja monet muut. Gear4music.comissa meillä on suuri valikoima Fender-kitaroita, bassoja, akustisia kitaroita, vahvistimia ja tarvikkeita alimpien hintojen joukossa Englannissa.