Fender-kitarat

Gear4music.com

Fender-tuotemerkistä on tullut synonyymi sanalle kitara. Fenderin kitaroita ja bassoja ovat käyttäneet jotkin maailman tunnetuimmat muusikot, kuten Jimi Hendrix, David Gilmour ja Eric Clapton. Nämä soittajat ovat vain muutamia niistä sadoista kitaristeista, jotka luottavat Fenderin kitaroihin ja ovat rokanneet lavoilla ympäri koko maailman kitaroidensa kanssa, kuten Telecaster ja Stratocaster. Katso kaikki tiedot

Fender bestsellerit

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Fender-uutiset

Fender perustettiin California, Leo Fender 1946 ja koska mennyt kosketa ja muuntamiseen lähes kaikki musiikin Tyylilaji-rock'n'roll maan ja western, jazz blues ja paljon muuta.

Kaikki aloittelijoista työelämän kaikkein suosittu ja kehutun taiteilijoiden ja taiteilijoiden käyttänyt ja jatkaa käyttöä fender kitarat ja ampeeria, tekeminen Fender revered musiikki teollisuuden nimen lisäksi kulttuurin kuvaketta.

Vuoden aikana Fender on tehty valinta soitin monet koko ajan, mukaan lukien Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton ja paljon enemmän taiteilijat lahjakkaita ja vaikutusvaltainen kitaristit. Gear4music.comissa meillä on suuri valikoima Fender-kitarat, Bassot, akustinen kitara, vahvistimet ja tarvikkeet joitakin alin hinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.