SJC Drums Club 18'' 3-osainen Shell paketti, Burgundy Satiini tahra

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
1 664 € OVH 1 721 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • Kompakti Shell paketti Vintage tyyliin ja vilkas ääni.
 • Ylpeänä käsityönä Massachusettsissa, USA.
 • 100 prosenttia Amerikan Maple kuoret monipuolinen, kaikuva ääni.
 • SJC 45 asteen laakeri Edge mahdollistaa lisääntynyt ylläpitää ja hyökätä.
 • SJC Shield Korvakkeet tarjous paremmin viritys vakaus- ja säädettävyys

SJC Drums Club 18'' 3-osainen Shell paketti, Burgundy Satiini tahra

- lisätiedot:

SJC Custom Drums Club sarjan Shell paketti on suunniteltu tarjoamaan vaativa rumpalit erittäin monipuolinen, premium laatu kannettava keikkaillut kit. SJC Club-sarja on käsityönä USA: ssa valmistamat SJC's ilman kompromisseja laadun tai tyyli. Heidän perintönsä valmistus dynaaminen ja monipuolinen rummut pohjalta SJC rummut ovat luoneet lopullinen kompakti setti. Club shell pack omiaan useita eri tyylejä, lisäämällä sileä halvimpien lyönti- ja jopa sävy tasapainoinen ja vilkas ääni.Huomaa: Ostaessasi SJC-rumpusetin Gear4music:ilta, säästät huomattavasti rahaa verrattuna suoraan rahtiin Yhdysvalloista / EU:n tullin tuontimaksuista. Lisätietoja ota yhteyttä

Tuotteen viite: 72137

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Pakki

Club sarjan rumpusetti moderni monipuolisuus ja käytännöllisyys yhdistyy klassinen vintage tyyliin. Maple kuoret ja kompakti koko setti tehdä ja eloisassa ääni, jotka antavat hieman kasvatti matalat ja sileä ylä- ja mids. Käsi leikataan SJC 45 laakeri reunat varmistaa, että kuoret resonoi ja johdonmukaisesti vireessä Varauksen setti poikkeuksellisen luotettavia. Ne mahdollistavat myös kuoret tuottaa enemmän ylläpitää lisätyn kirkkaus ja hyökkäys. Jokainen rumpu on erikseen viritetty ja ollut valmis alkamaan saapumisen eli SJC's hämmästyttävää sävy on pelaajien käytettävissä välittömästi varmistamiseksi.

Hardware

Suositeltavat SJC Shield Korvakkeet tarjota johdonmukainen tuning vakaus- ja säädettävyys. Suunniteltu ilman jousia, he tekevät setti erinomaisesti studio koska ne tekevät melu häiriöitä.

Kit's Burgundy Satiini tahra loppuun ja kromi hardware antaa tyylikäs modernin ilmeen, säilyttäen vintage reuna. Luonnonpuu Satin värjätään vanteet 8 ply maple bassorumpu kasvu keskittyä ja pehmentää hyökkäys olisi 2,3 mm triple laipallinen teräs 6 ply maple Tom vanteet rohkaisisivat auki ja pitkä. SJC mukautetun 3 kpl pakkaus sisältää banaani rautateiden teline Tom-pidike Varauksen säätö ja liikkuvuuden helppo ja käytännöllinen. SJC merkkituotteiden suluissa lattia tom jalat ja roikkuu kiinnikkeet on mitoitettu 10.5mm jalat ja matalampaa profiilia supistamaan lisätään rummut.

Valmistus

Erottuva SJC rintanappi sijaitsee edessä potkia ja kaikuva pää, ylpeänä merkitseminen setti korkea laatu valmistus ja käsityötä. Massachusetts samat käsityöläiset, jotka luovat innovatiivisia räätälöity sarjat rakennettu SJC Club sarjan setti pitää muusikko ja kunnianhimoinen oppilaan mielessä, ylläpitää maadoitettu edullisuus, jonka avulla rumpalit pelaamaan laadukkaita välineitä uskomaton hinta.

Noin SJC-rummut

Kanssa vaatimaton alku Mike ja Scott Ciprari (SJC) isoäidin kellarissa, SJC on kasvanut yksi maailman johtava rumpu valmistajat ja toimittajat. Aina innovoinnin kärjessä SJC on aina keskittynyt tekemään rumpali mitään suorituskykyä keskipiste.

Koska he todella parempi rakennus, veljekset esiintyä se hyvä saada ystäviä pelaamaan Pakkien ja alkaa levittää sanaa. A Wilhelm huutaa ja Strike Anywhere oli joitakin muutaman merkinnät siitä veljekset. SJC's käännekohta tuli, kun elämäsi laulajatähti "Panic! Disco "soitti MTV music awards 2006. Tällä käännekohta käytössä tuotemerkin laajentaa toimintaansa ja tukemaan erilaisia suurempi ja moninaisempi bändejä kuten Hawthorne Heights, Aiden ja Cobra Starship. Laajentaa jo vaikuttava artisteja SJC alkoi päästä ennennäkemättömän korkeuksiin ja onnistui siirtää pois niiden Isoäidit kellarissa ja varastoon, jotta SJC esitellä muutamia uusia omistautunut henkilökunta.

Sisältää pelin innovaatio SJC on johdonmukaisesti luonut rummut, jotka tuottavat laadukas ääni ja eri merkin, usein korkean profiilin taiteilijoiden tarkka erittely. Kahtena viime vuonna SJC on allekirjoittanut rumpali Branden Steineckert (Rancid) Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World), Tre Cool (Green Day). Kaikki nämä maailmankuulu taiteilijoiden aiemmin tukenut kansainväliset suuryritykset se kertoo paljon SJC haluavat vaihtaa mukautetun yritys.

Lähes loputon luettelo mukautettuja asetuksia SJC priorisoi rumpalin erityisvaatimuksia vaikka koskaan vaarantaa classic ja ainutlaatuinen ääni. Suuret nimet kun niiden roster alati laajeneva luettelo SJC on ollut johdonmukainen valinta monet tunnettu rumpali kaikkialla maailmassa, korostaa sitoutumistaan laatua ja ääntä.

Arvostelut

"Olen ollut kirjaimellisesti jokainen merkki meistä rummut siellä ja olen vihdoin löytänyt kotiin. Olen etsinyt rummuista kuten nämä koko elämäni. Totta American hot rod räätälöity sarjat. Look and äänen ja on hyvä osallistua nyt SJC perhe." Tré Cool - Green Day

"Minulla ei ole hajuakaan, miten juuri ja juuri alkoi soittaa näitä rummut, ne kuulostavat uskomatonta! Etkö ole varma mitä rock asuin mukaisesti. En nopea, kuinka ylpeä olen mukana SJC ja soittaa näitä uskomattomia rummut joka ilta." Dave Pekka

"Minulle on todellinen ja rehellinen: Olen niin ylpeä soittaa SJC rumpuja. Minua on kohdeltu niin hyvin, koska aloin soittaa niitä 5 vuotta sitten. Kiitos!" Rian Dawson-All Time Low

"12" rack tom osoittaa olevansa yhtä joustava kuin sen suurempi vastine istuu alas todellinen tub-thumping alueelle, niin laulaa päässä kauniisti korkeammissa rekistereissä." "Tour-sarjan punkit kaikki oikeaan laatikot tarjoaa erittäin käyttökelpoinen kit laajan läpileikkauksen tyylilajit." Rhythm-lehden

Ominaisuudet

 • 100 prosenttia Amerikan Maple kuoret
 • SJC Shield Korvakkeet
 • Banaani Kisko teline Tom
 • SJC 45 asteen laakeri reunat
 • SJC merkkituotteiden suluissa
 • Luonnollinen Satiini Tahranpoistoainetta bassorummun vanteet
 • Burgundy Satiini tahra loppuun
 • Kromi Hardware
 • 6-säikeinen Maple Toms, 8 ply Maple bassorumpu
 • 2,3 mm metalli Tom vanteet

Kokoonpano

 • Potkia: 8 Ply 18"x 16"
 • Teline Tom tom: 6 Ply 10"x 7"
 • Lattia-Tom tom: 6 Ply 14"x 12"