Roland

Gear4music.com

Laitteet, joihin voi luottaa. Tämä selittää sen, miksi muusikot ympäri maailmaa uskovat Rolandin tuotemerkkiin. Ja myös sen, miksi teemme läheistä yhteistyötä tämän firman kanssa. Gear4musicin Roland-valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset - V-Drum -rumpusetin tai kitaravahvistimen, kosketinsoittimen tai syntikan. Lisäksi, jos sinulla on jotain kysyttävää Roland-laitteeseesi liittyen, oma eksperttimme auttaa sinua mielellään vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Kaikki Roland-tuotteemme tulevat luonnollisesti kahden vuoden Gear4music-takuulla sekä 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Katso kaikki tiedot

Roland - myydyimmät tuotteet

Ensimmäiset 27 tuotetta näkyvillä

Tietoa Rolandista

Roland perustettiin Japanissa vuonna 1960 ja se kuuluu vanhimpiin sähköisten musiikkilaitteiden valmistajiin. Se on selvinnyt menestyksellä kaikista tekniikan maailmaan liittyvistä muutoksista ja pysyessään aina yhden askeleen kilpailijoitaan edellä se on kehittynyt yhdeksi nykypäivän suosituimmista sähkömusiikkilaitteiden valmistajiista ja tuottajista.

Vuodesta 1972 alkaen Roland on omaksunut monta mullistavaa teknologiaa ja lanseerannut useamman "maailman ensimmäisen" tuotteen. Viime vuosikymmenien aikana mikään muu Rolandin soittimista ei ole voittanut yhtä paljon kehuja ja kunnioitusta kuin sen vallankumouksellinen V-sarja, johon kuuluvat V-rummut, V-pianot, V-syntikat ja paljon muuta.

Syntikoista digitaalisiin tallentimiin sekä kitaraefekteistä sähköisiin perkussiolaitteisiin, digipianoihin ja vahvistimiin, Roland on ravannut tietä yli 30 viimeisen vuoden ajan ja kantaa edelleen innovaation lippua.