Roland

Gear4music.com

Laitteet, joihin voi luottaa. Tämä selittää sen, miksi muusikot ympäri maailmaa uskovat Rolandin tuotemerkkiin.  Ja myös sen, miksi teemme läheistä yhteistyötä tämän firman kanssa. Gear4musicin Roland-valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset - V-Drum -rumpusetin tai kitaravahvistimen, kosketinsoittimen tai syntikan. Lisäksi jos sinulla on jotain kysyttävää Roland-laitteeseesi liittyen, oma eksperttimme auttaa sinua mielellään vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Kaikki Roland-tuotteemme tulevat luonnollisesti kahden vuoden Gear4music-takuulla sekä 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Katso kaikki tiedot

Roland Myydyimmät

Ensimmäiset 28 tuotetta näkyvillä

Rolandin tiedot

Roland Japanissa vuonna 1960 ja on melko vanha musiikillinen sähköisen valmistajien kesken, säilyneet, kaikki muutokset, teknologian ja säilyttäminen, yksi askel eteenpäin, kertaa tullut yksi merkittävimpiä ja yleisesti käytettyjä merkkejä elektronisen musiikin ja tuotannon tänään.

Vuodesta 1972, Roland on omaksuttu monta uraa teknologioiden ja "maailman ensimmäinen ' tuotteita. Roland soittimet perheen voittaa enemmän viime vuosikymmeninä kunnioittaa ja paljon enemmän kuin vallankumouksellinen V-sarjan, joka sisältää V-Drums, V-Pianot, V-Syntikat mainoksen acclaim.

Kitaraefektit, sähköisen lyömäsoittimet, digipianot ja kodin näppäimistöt ja vahvistimet syntetisaattorit ja digitaalitallennus Roland on raivannut tietä yli 30 vuotta ja innovoinnin eturintamassa edelleen.