Peterson Strobosoft VST strobovaloviritin

118 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

Peterson Strobosoft VST strobovaloviritin

- lisätiedot:

Yhdenmukainen säädön tuloksia voidaan vaivattomasti saavuttaa aina, kun. StroboSoft 2,0 ei ole mitään syytä, miksi tahansa elementti istuntosi olisi äänen loppui Viritä itse tai yhdistelmä.

Pysäytä murehtimatta oman säätö ja palata luominen tänään. Varmista, että jokainen osa tallenteista ovat täysin Viritä sen nettouttamatta 1 ja 10 sentin tarkkuudella StroboSoft voi luottaa.

Tuotteen viite: 14111

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Miten toimiiko StroboSoft?

Erillinen, kuten juuri siirtyä muistikirjan sisäänrakennettu mikrofoni tai kytke mikrofoni ja Käynnistä säätö!

On Plug-in, asentaa sLINK ® microhost (sisältyvät Deluxe ja Suite-versio) kanavoimaan äänen StroboSoft 2,0 oman DAW alkaen. Sisälle istuntoa Lisää StroboSoft 2,0 insert tai buss VST tai AU pystyy DAW ja hienosäätää soittimet nettouttamatta tarkkuudella.

Asetusmäärityksistä soittimet kotona

StroboSoft avulla voit säätää muutakin kuin vain oman säätäminen. Säästää aikaa ja rahaa intonating soittimet kotona! Intonate oman sähköjärjestelmiin nopeasti ja helposti StroboSoft:n Visual intonaatioon oppaan käyttäminen joka työllistää 2-vaiheessa visuaalinen indicatorsystem ja auttavat sinua saamaan ultimate tarkkuutta, kun määrität instrumentit uudelleen.

Toiminto visuaalinen intonaatio

Sisäinen INTONATE-funktio on visuaalisesti avuksi samalla intonating instrumenttia. Valitun merkkijonon LED täyttää värin kanssa silloin, kun ole asianmukaisen octave juuri isolaatti strobovalo näytön ja olet valmis!

Makeutettu Virityss ja enemmän

Hyödyntää Peterson makeutettu? Virityss StroboSoft Deluxe kanssa. Makeutettu tunings ovat kokoelma siirtymät tarkoituksena on tehdä sointuja äänen, erityisesti tunings varattu hyvin... Näin! Enempää tasainen sointuja tai ottaa kitarat äänen "out of the mix".

Peterson GTR ® ja BAS ® makeutusaineita ovat suojattuja asetuksia Tasaviritys-asteikon perusteella. StroboSoft Deluxe tukee myös soittimet kanssa Buzz Feiten säätäminen System ®.

Plug and Play

StroboSoft sisältää kaikki tarvitsemasi tarkasti Viritä ja jopa asetusmäärityksistä kitara tai basso ilman mitään kalliita ylimääräisiä äänikortit tarve! Voit käyttää onnistuneesti StroboSoft varastojen laitteistosi kanssa liittämällä instrumenttia tietokoneen äänikortin syöttö.

StroboSoft:n valittavat näytteenottotaajuus tukee kaikkia äänen korttien 96 kilohertsin näytteenottotaajuudella. Stereo ja mono-valitsimien avulla voit hienosäätää kahden soittimet kerralla! On sähkökitaran "L"-kanavalla, vaikka akustinen voi kytkeytyä "R", kunkin yksittäisen asetusten kanssa!