Akustiset kitarat

Akustiset kitarat johtavilta brändeiltä kuten Taylor, Martin ja Gibson. Perinteisistä akustisista kitaroista lava-valmiiisiin semi akustiisiin joten löydät varmasti täydellisen kitaran Gear4music:ista.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Akustiset Kitarat

Lisätietoja Akustisesta Kitarasta

Akustinen kitara on kielisoitin, jota soitetaan näppäilemällä kieliä sormilla tai plektralla. Akustisen kitaran kielien värähtely luo äänen, mikä voimistuu akustisesti kitaran kopassa. Joskus akustinen kitara tarvitsee lisävahvistusta (esim. esityksissä), ja tämä saadaan yleensä aikaan soittamalla instrumenttia mikrofoniin, vaikka joissakin kitaramalleissa on kitaramikit, joten ne voidaan liittää akustiseen kitaravahvistimeen samalla tavalla kuin sähkökitaratkin.

Miten eri tyyppiset akustiset kitarat eroavat toisistaan?

Akustisia kitaroita on monia erilaisia malleja, jotka sopivat eri musiikkityyleihin. Klassisissa kitaroissa, joita joskus kutsutaan myös konsertti- tai espanjalaisiksi kitaroiksi, on usein nylonkielet ja niitä käytetään yleensä klassisen musiikin soittamiiseen. Niitä soitetaan kieliä näppäilemällä, ja niissä on tasainen otelauta. Klassiset kitarat tuottavat pehmeämmän soundin kuin teräskieliset akustiset kitarat, joiden soundi on äänekkäämpi ja kirkkaampi.