Akustiset kitarat

Akustiset kitarat - löyda omasi meiltä! Löydät käden käänteessä aloittelijan kitaran tai täydellisen mallin sävellyksiisi. Täältä löydät akustiset ja klassiset kitarat suurimmilta valmistajilta, kuten Martin, Taylor, ja Fender -kitaroita sekä mitkä tahansa haluamasi tarvikkeet. Jos etsit semi-akustista mallia, löydät myös helposti juuri itsellesi sopivan akustisen kitaravahvistimen ja pedaalin.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Akustiset Kitarat


Akustiset kitarat - Harkittavat asiat


Mikä on akustinen kitara?

Akustinen kitara on merkkijono, jota soitetaan poimimalla merkkijonot sormilla tai plektrilla. Akustisen kitaran merkkijonojen värähtely luo äänen, joka sitten soi akustisesti kitaran hollow body tai äänilaatikon sisällä.

Runko muoto ja puulaji vaikuttavat akustisten kitaroiden äänentoistoon. Yksi yleisimmistä muodoista on "dreadnought", joka tarjoaa täynnä ääntä suurella äänenvoimakkuudella.


Mikä akustinen kitara on paras aloittelijoille?

Paras akustinen kitara on se, joka tekee omistajalle haluavan noutaa sen ja toistaa sen.

Tämän lisäksi helppokäyttöisyys on tärkeä näkökohta. Kaksi suurinta käyttöä helpottavaa tekijää ovat kehon muoto ja koko; full-size Jumbo voi olla vaikeaa esimerkiksi lapselle. Sieltä harkitse kitaran toimintaa. "Toiminta" on, kuinka pitkälle merkkijonot ovat poissa fretboardista. Korkea toiminta on yleensä vaikeampaa soittaa ja alhainen toiminta on helpompaa.

On aina tärkeää varmistaa, että pidät kitaransoitosta. Kun otat huomioon äänen ja sitten käytännölliset elementit, voit tehdä hyvän päätöksen, jos akustinen kitara, jota etsit, on oikea sinulle.


Mitkä ovat akustisen kitaran eri tyypit?

On (ja myymme) massiivisen valikoiman akustisia kitaroita. Suurimmat erot akustisissa kitaroissa ovat merkkityyppi, vasen ja oikea käsi, akustinen ja sähköakustinen. Sähköakustinen on pohjimmiltaan akustinen kitara, jossa on nouto. Tämä tarkoittaa sitä voidaan koukussa jopa akustinen kitaravahvistin saada ääni täydennetty huomattavasti suurempia määriä, mikä on ihanteellinen, jos olet suorittaa live.

On todennäköistä, että kun kuvitellaan akustista kitaraa, ajattelet teräsnauhaa. Näitä voi soittaa sormenjäljillä tai plectrumilla, niillä on suuri projektio ja määrä. Jouset on valmistettu teräksestä, joten varhaisina aikoina valmistellaan sormien vähän kulumista!

Nylon-kitaroita kutsutaan yleisesti klassisiksi kitaroiksi tai espanjakitariksi. Niitä on yleensä pelattu sormella ja ne ovat huomattavasti helpompia hemmotella, koska jouset ovat pehmeämpiä ja vähemmän jännitteitä. Heillä on taipumus olla myös tasaisempi ja leveämpi kuin teräsnauhat.