Akustiset kitarat

Akustiset kitarat - löyda omasi meiltä! Löydät käden käänteessä aloittelijan kitaran tai täydellisen mallin sävellyksiisi. Täältä löydät akustiset ja klassiset kitarat suurimmilta valmistajilta, kuten Martin, Taylor, ja Fender -kitaroita sekä mitkä tahansa haluamasi tarvikkeet. Jos etsit semi-akustista mallia, löydät myös helposti juuri itsellesi sopivan akustisen kitaravahvistimen ja pedaalin.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Akustiset Kitarat


Akustiset kitarat - huomioitavia seikkoja


Mikä on akustinen kitara?

Akustinen kitara on musiikillinen kielisoitin, joka soittaaan poiminta sormin tai plektra jouset. Akustinen kitara kielien tärinä luo ääni, joka on sitten tehty kovempaa akustisesti sisällä kitaran hollow body tai ääni-ruutuun.

Runko muodon ja puulaji vaikuttaa miten akustinen kitara sointi. Yksi yleisimpiä muotoja on "dreadnought", joka tarjoaa täyteläinen ääni suuri määrä.


Mikä kitara on paras aloittelijoille?

Paras akustinen kitara on yksi, joka tekee haluat noutaa sen ja toistaa sen omistaja.

Tämän lisäksi helppokäyttöisyys on tärkeä näkökohta. Kaksi suurimmista vaikuttavia tekijöitä helppokäyttöisyys ovat muoto ja koko elin; full-size Jumbo saattaa olla vaikea lapsen soittaa esim. Sieltä harkita toimia kitara. "Toiminta" on kuinka paljon jouset ovat pois otelauta. Korkea toimintaa yleensä vaikeampi soittaa ja alhainen toimia helpompi soittaa.

On aina tärkeää Varmista, että olet kuin ääni kitara tekee. Kun ajatellaan, että ääni ja käytännön tekijöitä, pystyt tehdä hyvä päätös, jos etsit kitara on sinulle oikea valinta.


Mitkä ovat eri kitara tyypit?

Valtava valikoima akustiset kitarat on (ja myymme) . Suuria eroja akustiset kitarat ovat merkkijonotyyppi, vasen- ja oikeakätinen, akustinen ja elektroakustinen. Elektro-akustinen on pohjimmiltaan akustinen kitara se Pick-up. Tämä tarkoittaa sitä, se voi olla koukussa jopa akustisen kitaran vahvistimeen täydennetty paljon suurempia määriä, joka on ihanteellinen, jos teet live-soundi.

On todennäköistä, kun kuvitella akustista kitaraa, olet ajatellut teräksen kielinen kitara. Näitä pelejä voi soittaa fingerstyle tai plektralla, ne ovat paljon projektio ja määrä. Jouset on valmistettu teräksestä, alkuaikoina varautua kulumista sormilla vähän!

Nylon kielista ovat yleisesti nimitystä klassiset kitarat tai Espanjan kitara. Ne yleensä soittaaan fingerstyle ja erityisesti helpompi tuskailla jouset ovat pehmeämpiä ja vähemmän kiristettynä. He myös yleensä on tasaisempi ja laajempi otelaudan kuin teräs kielista.