Audiomikserit

Kontrolloi useita äänisignaaleja. Audiomikserit ovat studiosi ytimessä, sillä ne ovat välttämätöntä, kun haluat muuttaa äänisignaalien laatua ja tasoja samanaikaisesti. Studiomikserit tarjoavat tasosäädön, panoroinnin, ekvalisaattorin ja joskus sisäänrakennettuja efektejä, kuten kompression. Osta tänään Gear4musicista ja saat kahden vuoden takuun.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Studiomikserit

Tietoa miksereistä

Meillä on varastossa laaja valikoima audiomiksereitä, mukaan lukien analogiset mikserit, joissa kulkee todellinen analoginen äänisignaali läpi mikserin. Monissa näissä on USB- ja Firewire-liitännät joustavan äänityksen mahdollistamiseksi.

Digitaaliset mikserit muuntavat äänen dataksi, ja niissä on usein korkealaatuiset efektit ja ekvalisaattorit juuri oikean soundin löytämiseksi.

Monissa kotilaitteistoissa monituloinen audio interface / äänikortti voi olla parempi ratkaisu, sillä niiden koko on paljon pienempi. Yleensä miksereissä on todennäköisesti parempilaatuiset muuntimet kuin äänikortissa ja yksityiskohtaisemmat fyysiset säätimet. Tämän vuoksi voit saada mikserin avulla päässäsi soivan soundin helpommin valmiiksi.