Palautukset & hyvitykset

Voit tehdä hankintoja Gear4musicilta luottavaisena ja rauhallisin mielin. Vakiona tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden, joka on laajennettavissa jopa aina 90 päivään pientä lisämaksua vastaan.

Tämä tulee siis tuotteen perustakuun lisäksi, joka tarjoaa suojaa tuotteen vikaa tai valmistusvirhettä vastaan aina yhdestä viiteen vuoteen saakka.

Rahat takaisin -takuu tulee laillisten oikeuksiesi lisäksi ja on erilainen kuin mitä monet muut jälleenmyyjät tarjoavat, koska noudamme tuotteen maksutta, jos et halua pitää sitä - kunhan kerrot siitä meille seitsemän päivän kuluessa tuotteen saapumisesta sinulle.

Jos haluat palauttaa jotain Rahat takaisin -takuun piirissä, tarkista että tuote on:

 • palautettavissa (ks. taulukko alla)
 • Uuden veroinen
 • Hyvin pakattu ja alkuperäisessä pakkauksessaan

 • View All Information

  Palautusten aikatauluehdot

  UK ja Eurooppa Standardi EU:n harkinta-aika Gear4musicin vakio Gear4musicin valinnainen
  Palautuksen määräaika 15 päivää 30 päivää jopa 90 päivää
  Perustoimituskulut takaisin? Kyllä Kyllä Palautetaan 30 päivän kuluessa
  Ilmainen haku Ei Palautetaan 7 päivän kuluessa Palautetaan 14 päivän kuluessa
  Huomaa, että henkilökohtaisia erityistilauksia ja ohjelmistoja, jotka on avattu tai rekisteröity ei voi palauttaa.

  Voit halutessasi palauttaa tuotteen edellä esitettyjen määräaikojen puitteissa soittamalla asiakaspalveluumme +44 (0) 843 155 0800 sopiaksesi järjestelyistä.

  Tuotepalautukset30 päivän rahat takaisin takuun aikana

  Jos huomaat, ettei tuote ole sopiva 30 päivän kuluessa toimituksesta, voit palauttaa sen meille ja saada korvaavan tuotteen tai saadaa hyvityksen maksustasi, mukaan lukien kaikki standardin tai Super saver toimituskulut, jotka kohdistettiin tilauksesi.


  Kun kerrotte meille seitsemän päivän kuluessa toimituksesta, tarjoamme tuotteille noudon maksutta:

  Tuotteet alle 20 kg (esim. kitarat, viulut, MIDI koskettimet jne):
  Voimme noutaa tuotteet DPD Pickup Shop:ista & ndash; Etsi sopivin paikka tässä. Vaihtoehtoisesti voimme myös noutaa tuotteen määrittämästänne osoitteesta 6.00 nouto maksulla.

  Tuotteet joiden paino on yli 20 kg (esimerkiksi rumpusettit, kontrabassot jne):
  Voimme noutaa tuotteet määrittämästäsi osoitteesta.


  Noutopyynnöistä seitsemän päivän jälkeen peritään nouto lisämaksu, jonka suuruus riippuu tuotteen koosta ja painosta.


  Laajennettu rahat takaisin-takuu & ndash; jopa 90 päivää

  Monille tuotteille ole saatavilla valinnainen lisäsuoja laajennettun takuun paketissa. Tämä sisältää laajennetun rahat takaisin-takuun takuun aikana. Meidän standardin 30 päivän rahat takaisin-takuun sijaan, sinulle on saatavilla enintään 90 päivän rahat takaisin-takuu (tarkka päivien määrä on mainittu tuotesivulla). Näin edellyttäen seuraavaa:


  Palautuspyynnöt jotka on tehty 14 päivän aikana toimituksesta:
  Noudamme tuotteet maksutta ja tilauksen standardit toimitusmaksut palautetaan.

  Tuotteet alle 20 kg (esim. kitarat, viulut, MIDI koskettimet jne):
  Voimme noutaa tuotteet DPD Pickup Shop:ista & ndash; Etsi sopivin paikka tässä. Vaihtoehtoisesti voimme myös noutaa tuotteen määrittämästänne osoitteesta 6.00 nouto maksulla.

  Tuotteet joiden paino on yli 20 kg (esimerkiksi rumpusetit, kontrabassot):
  Voimme noutaa tuotteet määrittämästäsi osoitteesta. Toimitusmaksu hyvitykset ja ilmaiset noudot eivät kuulu ylempiin toimitusvaihtoehtoihin mukaanlukien myös lauantai ja ajoitetut palvelut.


  Palautus pyynmöt 14 päivän kuluessa toimituksesta:
  Jos rahat takaisin takuu on otettu 14 päivään toimituksesta (mutta toimitus 90 päivän kuluessa), teidän tulee lähettää tuotteet takaisin meille, tai vaihtoehtoisesti voimme järjestää niille noudon maksua vastaan riippuen tuotteiden koosta ja painosta. Alkuperäisen tilauksen toimituskulut hyvitetään, mutta tämän tulee tapahtua 30 päivän sisällä toimituksesta. Laajennettun takuun hinnan jonka alun perin maksoitte, ei makseta takaisin.


  Pakkaus on palautettava

  Säilytä kaikki alkuperäiset pakkaukset, kunnes olet varma, että haluat pitää tuotteet - muutoin joudut maksamaan lisämaksun, jos haluat palauttaa tuotteen ilman sen alkuperäistä pakkausta seitsemän päivän kuluttua toimituksesta.

  Jos et käytä alkuperäisiä pakkauksia palauttaessasi tavarat Rahat takaisin -takuun aikana, kaikki tuotteet on sijoitettava tukevaan pahvilaatikkoon asianmukaisten pakkausmateriaalien kanssa suojaamaan ja estämään lähetystä vaurioilta kuljetuksen aikana. Gear4music ei kanna vastuuta mistään tuotteesta, joka on vaurioitunut riittämättömän pakkauksen takia. Palautuksesi sekä hyvitetyksesi voidaan evätä, jos tuotetta ei ole pakattu asianmukaisesti.

  Tämän pidennetyn takuun ulkopuolella ovat tavarat, jotka ovat vaurioituneet kuljetuksessa: katso alla.

  Tavaroiden kuljetuksesta

  Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tavarasi vahingoittuvat kuljetuksen aikana, ilmoita asiasta meille mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään 7 päivän kuluessa, ja me lähetämme korvaavan tuotteen ilmaiseksi tai maksamme rahasi takaisin. Tietenkin myös haemme vaurioituneen tuotteen sinulta ilmaiseksi.


  Vialliset tuotteet

  Takuu:

  Jos tuotteissa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, me noudamme tuotteet ja toimitamme ne takaisin maksutta.

  Jos sinulla on tuote, jossa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisinä 30 päivän aikana keräämme tuotteet määrittämästäsi osoitteesta.

  Jos sinulla on tuote, jossa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisen 30 päivän jälkeen, mutta kuuden ensimmäisen kuukauden aikana:

  Tuotteet alle 20 kg (esim. kitarat, viulut, MIDI koskettimet jne ja hellip;):
  Voimme noutaa tuotteen DPD Pickup Shop:ista – Etsi sopivin paikka tässä. Vaihtoehtoisesti voimme myös noutaa tuotteen määrittämästänne osoitteesta 6.00 nouto maksulla.

  Tuotteet joiden paino yli 20 kg (esimerkiksi rumpusetit, kontrabassot jne & hellip;):
  Noudamme tuotteen määrittämästäsi osoitteesta.

  Kuuden kuukauden omistajuuden jälkeen otamme maksun kattamaan meidän nouto ja palautus kulut. Tämä koskee sekä Yhdistyneen kuningaskunnan kuin kansainvälisiä tilauksia.


  UK laajennettu takuu:

  Jos tuotteet vioittuvat omistajuuden kahtena ensimmäisenä vuonna , noudamme ja toimitamme tuotteet takaisin teille maksutta.

  Jos sinulla on tuote, jossa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisen 60 päivän aikana keräämme tuotteet määrittämästäsi osoitteesta.

  Jos sinulla on tuote, jossa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisten 60 päivän jälkeen mutta omistajuuden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana:

  Tuotteet alle 20 kg (esim. kitarat, viulut, MIDI koskettimet jne hellip;):
  Voimme noutaa tuotteenn DPD PIckup Shop:ista – Etsi sopivin paikka tässä. Vaihtoehtoisesti voimme myös noutaa tuotteen määrittämästäsi osoitteesta 6.00 nouto maksulla.

  Tuotteet jotka painaa yli 20 kg (esimerkiksi rumpusettit, kontrabassot jne & hellip;):
  Voimme noutaa tuotteen määrittämäsi osoitteesta.

  Kahden vuoden omistuksen jälkeen otamme pienen maksun kattaaksemme välittömät kustannukset noudosta ja tavaran palauttamisesta takaisin.  Kansainväliset laajennetut takuut:
  Tilaukset jotka toimitetaan muuallalle kuin Yhdistyneihin kuningaskuntiin laajennetun takuun ehdot saattavat vaihdella maiden välillä yhdestä kahteen vuoteen, ja se ilmoitetaan selvästi. Jos tuoteessa ilmenee vika omistajuuden ensimmäisenä vuonna, noudamme tuotteen ja toimitamme ne takaisin maksutta. Yhden tai kahden vuoden omistajuuden jälkeen otamme pienen maksun kattaaksemme välittömät kustannukset voidaksemme kerätä tuotteen ja palauttaa sen takaisin.

  Syrjäisillä alueilla

  Asiakkaille, joillakin syrjäisillä alueilla UK:ssa (esim. Ise of Man) laajennetun takuun hinta voi olla hieman korkeampi, koska suurempi nouto ja toimitus kuljetuskustannukset ovat suuremmat. Pystyt näkemään nämä hinnat, kun kirjoitat osoittetietosi maksutapahtuman aikana.  Joihinkin tuotteisiin ei sisällytetä 30 päivän palautusoikeutta.

  Näitä ovat:

 • Tietokoneohjelmat, joiden sinetit on rikottu tai jotka on rekisteröity
 • Musiikkitietokonejärjestelmät, jotka on rakennettu asiakkaan henkilökohtaisten toiveiden mukaan
 • Tuotteet, jotka on ostettu liikkeestämme
 • Tuotteet, jotka ovat suorassa kosketuksessa nenän, korvien tai suun kanssa, sisältäen esimerkiksi puu- ja vaskipuhaltimet, ruokopillit, korvansisäiset mikrofonit jne.

 • Mitä teemme, kun tuote on palautettu

  Kun saamme palautustavarat, ne tarkastetaan viiden työpäivän aikana varmistaaksemme, että olet pitänyt niistä huolta pitäessäsi niitä hallussasi ja kaikki, mitä alun perin lähetettiin sinulle on palautettu.

  Huomioithan, etta varastojen täydentämismaksuja voidaan soveltaa, jos tavaroita ole saatu uutta vastaavassa kunnossa ja pakkauksissa. Voit tarkastella täydellisiä ehtojamme ja saantöjämme tästä.

  Jos pyydät hyvitystä, tämä käsitellään 10 työpäivän kuluessa kyseisen tavaran palautuksesta.

  Jos olet pyytänyt korvaavaa tai vaihtoehtoista tuotetta, tämä lähetetään niin pian kuin mahdollista.