Live efektiprosessorit

Efektiprosessorit suunniteltu live-esityksissa vaihtelevat kaiut ja viivastyksia multi efekti yksikkoa. Keikkailua muusikko tai aani-insinoori voi kohdata eri hotelli ja jokaisella on oma ainutlaatuinen akustinen ominaisuudet.

View All Information

Efektiprosessorit

Ensimmäiset 42 tuotetta näkyvillä

Signaaliprosessoreista

Efektiprosessorit käytetään laajalti tallennus studiot kirjaa tuotannon kirjaamisjärjestelmä, laulu, kitara, basso, rummut, näppäimistöt ja muita soitinitä. Efektit voivat vaihdella hienoisia muutoksia suorittaminen äänen dramaattinen tavalla muunnoksen.

Eri efekti reverb, viive, kuoro, laipan ja paljon sitä enemmän, ei ole loppua eri sävyjä ja ääniä, luoda Studiossa. Gear4music.comissa me tiedämme, että muusikot pyrkivät luomaan oman ainutlaatuisen äänen ja tekniikoita. Tässä mielessä olemme ylivoimaisesti valinnan signaalin suorittimen vaikutukset yksiköiden johtavien valmistajien ja tunnettu vaikutukset yksiköitä, kuten Alesis MicroVerb 4-signaaliprosessori, tarkoituksena on antaa erilaisia Ison-kuulostan, helppo käyttäminen vaikutukset studiot ja insinöörien samankaltaisia.

Signaaliprosessoriuutiset

NAMM 2016: JHS pedaalit julkaisutiedot lisää Lunchbox 500-sarja

JHS pedaalit Lunchbox 500 sarja - JHS' arvostettuihin Kitaraefektit uusi studio-valmis muoto sovelluksia rummut, laulu ja enemmän.... Lisää »

NAMM 2016: JHS pedaalit kiusaa uusi Lunchbox 500-sarja

JHS pedaalit on antanut kielijä ennakkoesitys-lta tuotteistaan Lunchbox 500 sarja, joka on officilly paljastettiin NAMM 2016.... Lisää »

Focusrite ISA yksi analoginen esivahvistimen - 20 %

Focusrite tarjoaa 20 % alennuksen ISA yksi mikrofoni esivahvistimen vain rajoitetun ajan.... Lisää »