Kannettava Audio-tallentimet

Kannettavat äänen tallennus tarjoavat kannettava, kevyt ratkaisu sijainnin tallennus tarkoituksiin. Yleensä koostuu kahdesta kondensaattorimikrofonien ne pystyvät tuottamaan hifi stereomateriaalista. Ne ovat yleisimmin käytetty äänisuunnittelu, kenttä-äänityksiä, laulusessiot ja voidaan jopa tallennuslaitteet kuten kitara tai drum yleiskustannukset.

View All Information

Kannettava Audio-tallentimet

Ensimmäiset 34 tuotetta näkyvillä

Noin kannettavat tallentimet

Kannettavat tallentimet ominaisuus sisäänrakennettu kondensaattorimikrofonien tarjota laadukkaita rappaukset live-tapahtumia. Nämä pienikokoinent ratkaisut kuten Yamaha Pocketrak C24 on suurikapasiteettinen aluksella varastointi on laajennettavissa SD-kortit. Jotkut tallentimet, kuten Zoom Q3, tarjoaa loistavan videon tallennus ääntä.

Lisää vakavia asema äänite, Fostex ja Edirol & rsquo; s kentän sekoittimet on suunniteltu erityisesti sovelluksissa, kuten palkintoja ja huomionosoituksia.

Audio Recorder Uutiset

Zoom ilmoittaa uusi H4N Pro Recorder

Zoom kehittää kiivaasti suosittu H4N menestys ja ottaa sen seuraavalle tasolle.... Lisää »

NAMM 2014: Samson Go Mic suora paljasti

Muutama paiva sitten, Samson julkaissut meteoriitti perustuu Meteor USB Studio Mic. Nyt Go Mic Direct on ilmoitettu, parantaa menna Mic kannettava.... Lisää »

NAMM 2014: Samson meteoriitti havainnosta!

Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei uusi Samson USB jaahdytin mikrofoni, tietenkin osuma NAMM Nayta.... Lisää »