Kannettava Audio-tallentimet

Kannettavat äänen tallennus tarjoavat kannettava, kevyt ratkaisu sijainnin tallennus tarkoituksiin. Yleensä koostuu kahdesta kondensaattorimikrofonien ne pystyvät tuottamaan hifi stereomateriaalista. Ne ovat yleisimmin käytetty äänisuunnittelu, kenttä-äänityksiä, laulusessiot ja voidaan jopa tallennuslaitteet kuten kitara tai drum yleiskustannukset.

View All Information

Kannettava Audio-tallentimet

Ensimmäiset 28 tuotetta näkyvillä

Noin kannettavat tallentimet

Kannettavat tallentimet ominaisuus sisäänrakennettu kondensaattorimikrofonien tarjota laadukkaita rappaukset live-tapahtumia. Nämä pienikokoinent ratkaisut kuten Yamaha Pocketrak C24 on suurikapasiteettinen aluksella varastointi on laajennettavissa SD-kortit. Jotkut tallentimet, kuten Zoom Q3, tarjoaa loistavan videon tallennus ääntä.

Lisää vakavia asema äänite, Fostex ja Edirol & rsquo; s kentän sekoittimet on suunniteltu erityisesti sovelluksissa, kuten palkintoja ja huomionosoituksia.

Audio Recorder Uutiset

NAMM 2014: Samson Go Mic suora paljasti

Muutama paiva sitten, Samson julkaissut meteoriitti perustuu Meteor USB Studio Mic. Nyt Go Mic Direct on ilmoitettu, parantaa menna Mic kannettava.... Lisää »

NAMM 2014: Samson meteoriitti havainnosta!

Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei uusi Samson USB jaahdytin mikrofoni, tietenkin osuma NAMM Nayta.... Lisää »

Musikmesse 2013: Yamaha paljastaa Pocketrak PR7 Audio-tallennin

Yamaha on julkisti uuden Pocketrak PR7 Audio Recorder.... Lisää »